Людство зникне, і статися це може дуже скоро

Такий невтішний прогноз зробив ізраїльський історик і футуролог Юваль Харари, пише Obozrevatel.

А вся справа у зловживанні навичками маніпулювання емоціями і думками. Відзначається, що якщо намітилося тенденція буде розвиватися, вид homo sapiens зможе проіснувати не більше 200 років.

«…Ми розбалансуємо не тільки зовнішній світ, але і наш внутрішній. Ми, як вид homo sapiens можемо зникнути, тому що змінимо самих себе. Через 200 років на цій планеті можуть жити істоти, які будуть відрізнятися від нас ще більше, ніж ми відрізняємося від шимпанзе», — пояснив учений.

люди, работа, совещание

За його словами, в разі, якщо людство допустити глобальні помилки, нас ніхто не врятує.

Путин обречен, шансов на спасение нет: названа фатальная дата для России

«Люди стали богами планети, але безвідповідальними богами. Ми навчилися повертати ріки, контролювати лісу, але через зловживання цими можливостями, виявилися перед екологічною катастрофою», — сказав Харари.

Раніше повідомлялося, що кінець світу настане на землі через сім днів, в останній день вересня. Вчені, які стежать за космосом, використовуючи спеціальне обладнання, фіксують останнім часом незрозумілі, але швидко дедалі частіші сигнали, передає.

Астрономи відзначають, що ці сигнали «летять» з усього космосу. Однак найпотужніші магнітні імпульси зафіксовані на Марсі і з боку центру нашої галактики.

Вчені говорять, що ці сигнали — результат «життєдіяльності» космічної матерії. По крайней мере, так вважалося спочатку.

Але не так давно за планетою Сатурн утворилася аномалія, яка почала випускати подібні імпульси.

Це серйозно насторожило вчених, і вони стали стежити за Сатурном ретельніше.

Космос

«Сигнали практично однакові. Більш того, дослідження дозволили сказати, що вони вузько спрямовані безпосередньо на Землю. Як мінімум три абсолютно різних джерела посилають на нашу планету дедалі частіші імпульси: висновок один — це таймер. Швидше за все таймер смерті. Земля вибухне. Кінець світу близький «, — висловився академік ДАУ.

Нагадаємо, що Нібіру пропала з радарів, вчені ошелешили відкриттям.

Як повідомляла Politeka, планета Нібіру обрушить на Землю потужний удар, науковці б’ють на сполох.

Також Politeka писала, що Нібіру запустила руйнівну зброю, науковці б’ють на сполох.