Житель південного сходу Москви на ім’я Ісус помер від отруєння морфіном

Тіло 22-річного чоловіка виявили в квартирі на вулиці Юних Ленінців ще в середині серпня. Але причину смерті встановили тільки зараз.

За словами столичних правоохоронців, звіт патологоанатома вони отримали зовсім недавно.

«Вдень 30 листопада до поліції надійшов звіт про розтин трупа чоловіка, з якого випливало, що смерть настала в результаті отруєння морфіном», – заявили поліцейські.

Слідчі встановили, що чоловік помер після того, як купив наркотик і вжив його. 4 грудня співробітники МВС порушили кримінальну справу про незаконний збут наркотиків.

Нещодавно у вживанні наркотиків зізналася і російська співачка українського походження Лоліта Мілявська. В одному зі своїх інтерв’ю вона розповіла, що вживала заборонені речовини, щоб відновити сили після виснажливої ​​роботи.

«Я втрачала сили, і один цілком певний х ** мені сказав, що це справа тонізує — не будеш спати. І я спробувала наркотики. А то, що все нюхали як кокаїн, виявилося амфетаміном і борошном. Під носом від цієї муки можна було ліпити пельмені», – розговорилася артистка.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі назвала наркотики головною помилкою свого життя. За її словами, вона перепробувала всі препарати, які тільки могла. Дійшло до того, що жінка приймала наркотики навіть перед походом з сім’єю в Діснейленд. Актриса вважає: їй пощастило, що вона не померла молодою.

Діяти на людину, як наркотики, можуть і продукти, які викликають залежність. Дієтологи кажуть, що в цьому переліку хліб, цукор, соління і продукти з глутаматом натрію. Вони радять переглянути свій раціон і скорегувати його в сторону більш корисних і смачних страв.

Легендарный украинский актер не перенес операцию: трагедия в мире шоу-бизнеса Нагадаємо, вчені створили нове знеболююче, яке не викликає залежності.

Як писала Politeka, українців залишили без дешевих ліків: у Раді провалили ключове голосування.

Також Politeka писала про те, що були спростовані жорстокі міфи про здоров’я, які зруйнували не одне життя.