Таким чином Москва може заявити про повну реінтеграції ОРДЛО в політичну систему України

З метою просування ідеї реінтеграції ОРДЛО на своїх умовах, Кремль може відмовити від «послуг» одіозних ватажків «ДНР» і «ЛНР» Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. Таку думку висловив координатор групи «Інформаційне опір», народний депутат Дмитро Тимчук.

Савченко выдала новую странность о Захарченко и Плотницком

За словами Тимчука, дана інформація підтверджується з декількох джерел, також така «роквіровочка» широко обговорюється всередині бандформувань. Доля ватажків «ЛДНР» може бути предметом переговорів між РФ і Україною. Справою в тому, що ці фігури занадто дратують Київ і ні про яке просування політичної частини реінтеграції за їх участю мова йти не може. Також тимчук вважає, що змінити ватажків можуть несподівані фігури.

«Я не виключаю, що це можуть бути абсолютно несподівані фігури, запропоновані Кремлем, аж до представників якихось нинішнього “Опозиційного блоку». І на цій підставі Москва може потім стверджувати, що Донбас фактично реінтегровано в Україну. Але де-факто він буде залишатися під контролем РФ», — вважає Тимчук.

Нагадаємо, у вищій та середній ланці «адміністрації глави ДНР» поширюється інформація про зміну так званого керівництва угрупування вже у жовтні поточного року. Про це повідомив координатор групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук.

А книжковий магазин Верховної Ради займається продажем сепаратистської літератури.

Також відомий пропагандист «ДНР» з Харкова Костянтин Долгов просить дати йому роботу.

Джерело: Апостроф