Генерал армії України і екс-глава Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж розповів, як правоохоронні органи не здатні розкрити серію замовлених вбивств у Києві

Зокрема, Маломуж заявив, що в справі вбивства журналіста Павла Шеремета виявлено співпрацю з діючими співробітниками СБУ, МВС, стеження, на яку Шеремет звертався зі скаргами.

«Багато факторів, що це дійсно внутрішні причини. Незручний журналіст постраждав за свою професійну діяльність», — заявив Шеремет в інтерв’ю Politeka On line.

Николай Маломуж о версиях взрыва в Калиновке и состоянии войны

Говорячи про вбивство російського депутата Вороненкова, він зазначив, що останні заяви про те, що його вбивцею виявився колишній чоловік дружини російського політика, Маломуж зазначив, що мотивів у колишнього чоловіка дуже мало.

«Більше мотивів — це глобальні розборки, де був учасником Вороненко. Наприклад, контрабанда наркотиків. Друга ситуація — це його позиція щодо Криму. Може і спецслужби десь працювали. Але є конкретні мотиви, і зараз навіть не вказують прямо, що це ФСБ «, — сказав він.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що замовником вбивства депутата виявився російський «злодій в законі» Володимир Тюрін – колишній чоловік відомої оперної співачки Марії Максакова, яка була дружиною Вороненкова.

Сам Тюрін категорично заперечує свою причетність до вбивства. Коментуючи заяви Луценка, один з адвокатів Тюріна – Сергій Біляк очорнив України.

Джерело: Politeka