Заслужений артист  радянського кіно назвав ім’я людини, яку він підозрює

Зокрема, йдеться про актора Володимира Етуша, у якого вкрали 28 млн руб.

А підозра впала на 59-річного екс-голови Національного банку Республіки Абхазія Даура Барганджія, передає Знай.ua.

В России борются за жизнь звезды советского кино

Йому актор нібито довірив заощадження родини.

Крім того, повідомляється, що 4 роки тому Етуш довірив банкіру вкласти в швейцарський банк 530 тис. дол. і близько 235 тис. євро.

Як повідомляють ЗМІ, перший внесок був здійснений після отримання виручених грошей від продажу трикімнатної квартири Олени Етуш.

Запевняючи Етуша у вигідності угоди, Барганджия запропонував розмістити кошти від свого імені в одному з банків Швейцарії. З банкіром підписали договір позики, за яким той обіцяв повернути кошти на першу ж вимогу.

Артист продовжував договір тричі, а в березні 2016 року вирішив забрати гроші. Посилаючись на різні проблеми, банкір переносив дату видачі коштів аж до червня 2017 року, коли 95-річний Етуш впав на порозі стоматологічної клініки і через отриману травму був змушений лікуватися.

В наслідок родичі Етуша порадили звернутися до банкіра з вимогою про повернення грошей. Однак, замість цього, Барганджия запропонував акторові опублікувати відкритий лист, у якому той повинен був звинуватити в крадіжці своїх грошей незнайому йому людину.

За словами актора, він чув прізвище підозрюваного вперше і не погодився на аферу. Однак, дізнавшись через знайомих, що банкір став переписувати своє майно на рідних, Етуш звернувся в правоохоронні органи.
Слідчий комітет Росії відкрив кримінальне провадження про розкрадання грошей у Етуша.

Як писала Politeka, в Сполучених Штатах Америки померла 45-річна російська актриса Мар’яна Цареградська

Про смерть актриси, яка всім запам’яталася роллю Катерини Довгорукої в серіалі «Таємниці палацових переворотів», повідомила письменниця Марина Юденич.