У Харкові облили кислотою авто генконсула Росії

З цього приводу в мережі точаться активні дискусії. Хтось такі дії схвалює і називає патріотизмом, інші ж переконують, що патріотизм проявляється інакше.

Рабы: как на Донбассе маскируют россиян под украинцев

«Молодці!!! Щоб знали що їм в Україні не раді і не чекають. Як що вони такі самодостатні, чому вони до всіх лізуть із своєю наглою козлячою пикою. Нехай відгороджуються і живуть, капустку жують. Я думаю що ми багато від цього не втратимо», «Не хулігани, а щирі українці, роблять те чого заслуговує агресор. Земля має горіти під ногами рашистів, і це не дикість. Скільки української землі сплюндровано на сході України, викрадено підприємств, а саме головне вбито Українців», «Ті кляті москалі нашим пацанам руки за тризуби і «Слава Україні» відрізають, а тут якійсь кусок заліза облили. Їм, треба було спалити разом з послом!», — пишуть у мережі.

Інші ж користувачі соцмереж підкреслюють, що такі вчинки лише загострюють ситуацію і не мають нічого спільного з любов’ю до своєї країни.

«Бувають спалення прапорів. Буває якийсь інший прояв незгоди. А буває звичайна дебільна поведінка під соусом патріотизму, надіючись на безкарність», «Так справжні патріотизм не проявляється. Такі дії лише дають матеріал для кремлівської пропаганди (ідеологічної брехні)», «Це дикість», — пишуть в інтернеті.

Також користувачі соцмереж додають, що подібні дії є проявом відчаю через бездіяльність української влади.

«Це реакція людей на м’яку позицію влади, навіть м’якотілу по відношенню до загарбників, які плюють на всі міжнародні закони договори і пакти і продовжують незаконну війну на території України у всьму звинувачуючи нас… Це звісно не вихід, це крок розпачу і безвиході», «Отакі «хулігани» нам потрібні при владі, тоді не буде керувати «старший брат»», — переконані в інтернеті.

Нагадаємо, невідомі облили автомобіль генконсула Росії в Харкові кислотою — речовина роз’їла лакофарбове покриття на капоті та дверях.

Джерело: Politeka