На Всесвітньому боксерському форумі, який пройшов у Росії, полтавчанину Олександрові Хижняку  вручили нагороду кращого боксера світу 2017 року незалежно від вагових категорій, однак ця нагорода викликала резонанс серед глядачів

Відомо, що під час вручення нагороди спортсмен заговорив українською мовою. Та використання солов’їної викликало значний резонанс серед російськомовних організаторів та гостей нагородження.

Як зазначив сам боксер, після його шокуючої промови з’явилася значна кількість коментарів. Серед них є як приємні, так і не дуже коментарі.

«Я розмовляю українською, як на батьківщині, так і за її межами, бо вона моя рідна мова», — відмітив спортсмен із Полтавщини.

Разом із тим Олександр прокоментував і таку увагу до себе.

«Якщо коментувати таку реакцію, то звичайно, мені приємно, що мною цікавляться і мій бокс подобається. Виходить, що я, як особистість, подобаюся людям, за це їм дуже вдячний…»

Нагадаємо, раніше Politeka писала, що чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) увійшов в ТОП-10 кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією видання World Boxing News. Українець піднявся на десяту сходинку рейтингу.

Джерело: Politeka