Бойовики терористичного об’єднання «ДНР» підозрюють одного з терористів у підготовці збройного заколоту, у зв’язку з чим почали викрадати людей прямо з будинків

Про це повідомив так званий «екс-міністр транспорту» терористів Семен Кузьменко.

«Щодо вчорашнього мого арешту, причина затримання — критика республіканської «влади» і невдоволення виданими нам курсом. Викрадений був з двору свого будинку, одним із силових підрозділів Ташкента, доставлений з мішком на голові в якийсь гараж, де мене допитали і зажадали сприяння з умовними силовими відомствами», – зазначив сепаратист.

боевики

Більш того, Кузьменко розповів підозри бойовиків щодо збройного заколоту в так званій «республіці».

«Лунали погрози фізичного усунення, заборони на виїзд за межі Республіки. Великий інтерес викликала діяльність мого товариша Андрія Пургіна, якого підозрюють у підготовці збройного заколоту», — підкреслив терорист.

При цьому Кузьменко уточнив, що найближчим часом має намір «робити ноги» у Російську Федерацію.

боевики,

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі в черговий раз обстріляли мирних жителів. Про це повідомила прес-служба Операції Об’єднаних сил (ООС) на своїй сторінці в Facebook.

Російсько-окупаційні війська в п’ятницю, 4 травня, відкрили мінометний вогонь по житлових районах населеного пункту Майорська, який знаходиться в Донецькій області. Під час обстрілу бойовики «ДНР» застосували міномети 120-го калібру. На щастя, після обстрілу ніхто з мирних жителів не постраждав.

Джерело: Politeka