16 квітня 2019 року відбувся Третій Фінансовий Ярмарок для представників малого та середнього бізнесу України за участі представників фінансового сектору та міжнародних донорів

Захід відбувся 16 квітня в КВЦ «Парковий». Організатором виступив Німецько-Український Фонд (НУФ) за фінансової підтримки Уряду Німеччини через банк розвитку KfW. Ярмарок пройшов у форматі конференції та нетворкінг-зони.

Захід відвідали сотні малих і середніх підприємців. Серед почесних гостей були присутні: доктор Ернст Райхель, Надзвичайний і Повноважний посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні; Хюг Мінгареллі, посол Європейського Союзу та голова представництва ЄС в Україні; Лутц Хорн-Хааке, директор офісу Німецького державного банку розвитку KfW в Україні; Катерина Рожкова, заступник голови Національного банку України.

На ярмарку свої фінансові пропозиції для малого та середнього бізнесу представили банки-партнери – АБ “УКРГАЗБАНК”, ПАТ “МЕГАБАНК”, АТ “ОЩАДБАНК”, ПАТ “КРЕДИТВЕСТ БАНК”, ПАТ “КРЕДОБАНК”, ПАТ «БАНК ЛЬВІВ», АТ «ПРОКРЕДИТ БАНК»,  АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ПАТ «ПИРЕУС БАНК», АТ «ОТП БАНК» та ТОВ ОТП Лізинг.