Китайська компанія Huawei 31 жовтня проведе презентацію, на якій анонсує вихід 8-дюймового планшету Waterplay 8 під брендом Honor

Одна з головних переваг даного гаджету, на яку роблять ставку розробники, буде  захист від води за стандартом IP67. Це означає, що користувач може навіть занурювати пристрій під воду на короткий термін.

Як відомо, у лінійці Honor вже є 10-дюймова модель Waterplay. Вона працює на процесорі Kirin 659 у парі з 3 або 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 32 або 64 ГБ. Ємність її акумулятора становить 6660 мАг.

Попередньо представники компанії повідомляли, що новинка працюватиме на процесорі Kirin 710. Решту характеристик відкриють під час презентації.

Нагадаємо, 30 жовтня в Нью-Йорку пройшла презентація, на якій компанія Apple показала новий iPad Pro. Оновлена ​​модель планшетів iPad Pro вийшла відразу в двох версіях – з екраном Liquid Retina діагоналлю в 11 дюймів і 12,9 дюймів. Розміри корпусу в порівнянні з попередньою версією не змінилися, тому новинки створені з ще більш тонкими рамками і плоскими гранями.

Девайс оснащений чотирма динаміками і LTE зв’язком гігабітного класу. Камера отримала 12 мегапікселів, при яких можна записувати відео 4K/60. Ємність вбудованого сховища може становити 64 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ або 1 ТБ.

У нових планшетах iPad Pro компанія Apple відмовилася від використання роз’єму Lightning, який замінили універсальним портом USB-C. Це дозволило планшету заряджати батарею iPhone. Автономний режим новинки, як обіцяють розробники, витримає 10 годин безперервного використання. Також наголошується, що iPad Pro можна підключати до зовнішніх дисплеям з дозволом до 5K. Роз’єм 3,5 мм для навушників на пристрої немає.

Разом з планшетом був представлений і оновлений стилус Apple Pencil, який тепер кріпиться до планшета за допомогою магнітного кріплення і може при цьому заряджатися бездротовим способом. Також буде нова клавіатура, яка підключається до планшета через коннектор на межі.

Нагадаємо, що Huawei представить ігровий смартфон Mate 20X: характеристики та особливості моделі.