З’явилися подробиці вбивства чоловіка в центрі Києва

Як стало відомо, убитий біля столичного ресторану чоловік був близький до кримінального авторитета.

Вбивство було скоєно у вівторок, 3 липня.

Google возвращает к жизни кнопочные Nokia, грядет революция на рынке смартфонов

Як повідомляють ЗМІ, три роки тому за вбитим зі стріляниною ганялися по центру столиці бійці «Альфи» і столичні правоохоронці. Подія трапилося 26 березня 2015 року на вулиці Городецького. Було скоєно замах: чоловік вийшов з дому і в нього почали стрілянину з вогнепальної зброї. Кулі потрапили в ноги жертві. Він вижив завдяки спецназівцям і міліції, які спробували схопити нападників.

Злочинці намагалися втекти на автомобілі. Їх вдалося затримати. Одним з них і виявився житель Баку Агаєв Давуд Шахвелед Оглу, якого вбили в Києві у вівторок, 3 липня.

Варто відзначити, що в поліції Києва розглядають кілька версій події ПП, зокрема, — замовне вбивство.

«Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій — це замовне вбивство. Однак це буде зрозуміло після встановлення особи потерпілого, його зв’язків, відпрацювання способу його життя», — розповів глава поліції Києва Андрій Крищенко.

Він зазначив, що зловмисників було як мінімум двоє, оскільки стрілок вийшов з автомобіля, який зник з місця події.

Як повідомлялося, 3 липня в центрі Києва невідомий розстріляв чоловіка. Пригода сталася біля ресторану на вулиці Антоновича. Потерпілого у важкому стані доправили до лікарні, але поранення виявилися смертельними.

У поліції повідомили, що зловмисник вистрілив у чоловіка, а коли він впав — зробив ще кілька пострілів. На місці вилучили стріляні гільзи, імовірно — від пістолета Макарова.

Нагадаємо, в понеділок, 2 липня, в Шевченківському районі Києва троє невідомих зі зброєю пограбували центр з відмивання грошей. Грабіжники зайшли в приміщення конвертаційного центру, обладнаного в одноповерховому окремій будівлі, і відкрили вогонь з бойового пістолета. Зловмисники зробили 5 пострілів, одна з куль потрапила в робітницю конвертаційні центри. З вогнепальним пораненням ноги її забрала карета швидкої допомоги.

За матеріалами «Факти«