У Дніпропетровській області підірвали мікроавтобус з депутатом

У четвер, 2 серпня, в Кам’янському (Дніпропетровська область) на перетині вулиці Сачко і вулиці Москворецкая вибухнув мікроавтобус батальйону «Дніпро». Як повідомляється, в салоні автомобіля знаходився директор КП «Трамвай», депутат Кам’янського міської ради Віталій Чернявський, відомий своєю волонтерською діяльністю в зоні проведення Операції Об’єднаних сил.

Депутат сильно постраждав, проте залишився живий і був терміново госпіталізований.

Співробітники поліції і Державної служби з надзвичайних ситуацій від коментарів на місці події відмовилися. Офіційна версія поліції буде відома після того, як свій вердикт винесуть вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Раніше вибух прогримів на одній з вулиць Харкова — підірвали автомобіль місцевого бізнесмена.

Інцидент стався за адресою вулиця Гризодубова, 54. Близько 19:00 там вибухнув автомобіль «Ауді», який належить генеральному директору фармацевтичної фабрики «Здоров’я» Олександр Доровський. У момент вибуху в машині знаходився сам Доровський і двоє його охоронців. Всі вони отримали легкі тілесні ушкодження.

Також повідомлялося, що 14 червня на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва стався вибух в автомобілі. Інформація про вибух надійшла в міліцію о 16:41.

Погода готовит немыслимое, будет много погибших: названа дата

Як з’ясувалося, у дворі будинку стояла стара машина «Волга» з відкритим вікном. Діти, які грали у дворі, дістали з салону якусь коробку, і вона вибухнула.

В результаті події двоє дітей отримали серйозні поранення. Стан п’ятирічного хлопчика Павлика було настільки важким, що лікарі ввели його у штучну кому. Раніше Politeka повідомляла, що дитина вже прийшов до тями і пішов на поправку.

Нагадаємо, в Сумах невідомий кинув гранату в охоронців нічного клубу.

Як повідомляла Politeka, в Києві прогримів вибух, багато поранених.

Також Politeka писала, що при загадкових обставинах загинув український бізнесмен.

Источник: 5692