Дуже дивну картину могли спостерігати вчора все, хто проходив повз станцію метро «Площа Льва Толстого»

Близько десяти молодих чоловіків, на яких з одягу були лише метелики та краватки, влаштували забіг у підземці біля станції метро. Причинні місця вони прикривали тарілками.

«Флешмоб» почався приблизно о пів на дев’яту вечора. Пробігши п’ять кіл поспіль, компанія потім одяглася і пішла геть, залишивши свідків того, що відбувалося, у напівшоковому стані.

Один із учасників «забігу» розповів журналісту, чому тут у такому вигляді. За його словами, вони посперечалися з конкурентами з чернігівської компанії. Співробітники фірми, яка виконає за день менше договорів, повинні будуть пробігти кілька кіл абсолютно голими. Кияни програли філії компанії сфери мережевого маркетингу і змушені були виконати умову спору.

Що з цього приводу подумали випадкові свідки, які поверталися ввечері додому, залишається тільки здогадуватися. Але один з нихе не стримався і вдарив «бігуна».

Куди більш високі ставки фігурували в суперечці народного депутата Віктора Балоги та голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля. Парламентарій не виконав обіцянки принести на ефір програми «HARD з Влащенко» десяток паспортів закарпатців, які мають подвійне громадянство. Раніше він запевняв, що зробить це після того, як в одному з ефірів Москаль обіцяв дати мільйон тому, хто принесе йому документ, що підтверджує подвійне громадянство у жителів регіону.

«Я можу і з десяток паспортів в цю студію, коли в черговий раз запросять, надати. Ми повинні на цьому заробити. Тому що коли людина про щось говорить, вона повинна бути відповідальною за свої слова. Не секрет, що таких паспортів багато не тільки в Закарпатті. І на Буковині, і на півдні, і на сході України», – говорив Балога.

Чи віддав нардеп мільйон Москалю, історія замовчує. Відомо тільки, що в ефірі програми цю тему більше не зачіпали.

Нагадаємо, Ломаченко запропонував Лінаресу укласти парі.

Як повідомляла Politeka, Україна програла РФ фатальну суперечку, економіку чекає болючий удар.

Також Politeka писала, що українським вчителям пообіцяли підвищити зарплату, але є одна умова.

Джерело: Информатор