Російська журналістка і екс-кандидат в президенти РФ Ксенія Собчак заявила, що Україна виявилася не готова до президента-батька і «царя»

Свою думку вона в інтерв’ю журналісту Євгену Кисельову на Радіо НВ.

При цьому Собчак назвала українського лідера Володимира Зеленського «президентом-симпатичним сином» і «президентом-бойфрендом».

«Україна опинилася готова не до президента-батькові і» царю «, а до президента-симпатичному синові (або навіть бойфренду), з яким Україна готова жити, дружити — якийсь такий молодий, класний і симпатичний президент раптом виявився можливим. Це круто», — сказала вона.

ксения собчак

У той же час, за словами Собчак, російські виборці хочуть бачити на посаді глави РФ «президента-батька» або «президента-царя», ніж пояснювався електоральний успіх Володимира Путіна.

Трагедия у известной украинской модели: найдено тело супруга, «сделал все, что мог»

«Навіть якщо ми дивимося на опозицію, саме коли лідер стає теж таким авторитарним, жорстким, він починає нарощувати електорат. На жаль, це як у Шварца, розумієте: щоб убити дракона, треба самому стати драконом. А це найжахливіше, чесно кажучи, що відбувається в моїй країні», — зазначила вона.

При цьому Собчак зізналася, що відчуває «білу заздрість» до президентських виборів 2019 року в Україні. На питання про те, чи може РФ також очолити один з місцевих шоуменів — зокрема, Семен Слєпаков або Іван Ургант, — вона відповіла, що «була б щаслива», але «поки це з області фантастики».

Раніше повідомлялося, що російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак приїхала в українську столицю. Вона заявила, що повернення Криму Україні в нинішніх політичних реаліях в РФ зараз є неможливим.

Також вона назвала українців і росіян братніми народами і визнала анексію Криму.

«Ми братні народи, потрібно пережити те, що вже було пороблено і постаратися знайти позитивний вихід, крім як «віддайте Крим». Цей вихід зараз не можливий, але він був би правильним», — заявила Собчак.

Відповідаючи на питання про те, кому належить Крим, Собчак відповіла» Росія порушила міжнародні домовленості, ця територія повинна бути повернена Україні».

Нагадаємо, Путін “сховався” від Тарантіно, пригоди режисера в Кремлі підірвали мережу.

Як повідомляла Politeka, архівне фото Путіна підкорило мережу, ганьба побачив весь світ.

Також Politeka писала, що виявлений «господар» Путіна і місце його проживання.