Конкурс краси в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського сколихнув соціальні мережі

Багатьох обурило, що для конкурсу студентки першого курсу сфотографувалися і виклали в мережу еротичну фотосесію в стилі садо-мазо. Знімки опублікували в співтоваристві «Fmfstudrada» в Instagram.

При цьому наголошується, що деяким з них немає 18 років.

Майже на всіх фото дівчини сфотографовані в еротичній білизні з батогами або іншим агресивними аксесуарами.

Організатор конкурсу краси в вузі Ліза повідомила в групі Instagram, що про конкурс «тепер говорить весь Київ», він привернув увагу і наробив багато шуму, чого вони і домагалися. Також студентка повідомила, що конкурс проходив з ініціативи та за кошти самих студентів. У той же час закликала не виставляти відверті фото учасниць конкурсу, хоча вони вже опубліковані і в вільному доступі в групі в Instagram.

Відзначимо, багато користувачів в мережах обурилися таким підходом до проведення конкурсу, вони вважають подібне неприйнятним для навчального закладу.

«Голі дівчата виставлені на показ ніби шматки м’яса, хоч їм всім 18 є? Сумніваюся, на першому курсі навчаються ще формально діти, а педофілія — це кримінальна стаття, шановні організатори», «Конкурси хтонического божевілля», «Це вчорашня першоквітневий жарт? Це капец взагалі не смішно. Ви там в своєму розумі? Це ж студентський університетський конкурс! «, — пишуть в соціальних мережах.

Організатори конкурсу анонсували, що сам конкурс відбудеться 3 квітня ввечері в клубі MonteRay. І нагадали, що вхід на захід тільки повнолітнім за спеціальними флаєрами, які вже закінчилися, і що відвідувачі повинні дотримуватися чорно-червоного дрес-коду.

Нагадаємо, пішла з життя знаменита модель: відмовилася лікуватися, останнє фото лякає.

Як повідомляла Politeka, переможниця конкурсу краси звалилася в непритомність в найвідповідальніший момент.

Також Politeka писала, що переможниця конкурсу краси загорілася під час нагородження: відео моторошної НП.