Смерть актора Люка Перрі, найбільш відомого по участі в молодіжному серіалі «Беверлі-Хіллз, 90210» (Beverly Hills, 90210) вразила новими подробицями

Інсайдери західних ЗМІ вирішили розповісти деталі, зізнавшись, що родичі зірки дали дозвіл на відключення від апаратів штучного підтримання життя 52 -річного Люка Перрі, який помер в госпіталі в колі своїх найближчих родичів.

Зокрема, на момент смерті голлівудський актор був в оточенні його дітей, нареченої Венді Медісон Бауер, екс-дружини Мінні Шарп і мами. За словами інсайдерів, після інсульту медики намагалися стабілізувати стан Люка Перрі, підключивши його до апаратів штучної підтримки життя. Однак після 6 днів лікування актор не вийшов з коми. Після цього родичі Люка Перрі прийняли складне рішення: вони підписали згоду на відключення апаратів, які допомагали акторові жити майже тиждень.

Конец света 8 марта: о чем предупреждали ученые и где сейчас Нибиру

«Близькі Люка сподівалися, що його виведуть з цього стану приблизно через 48 годин. Але він так і не оговтався. Це було жахливо «о, — розповів інсайдер.

Голлівудскій актор помер за лічені секунди після відключення від всіх апаратів штучної підтримки життя. Сталося це в понеділок, 4 березня. Зірку серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210» госпіталізували 27 лютого. Він став себе погано почувати у власному будинку, в Лос-Анджелесі, після чого близькі звернулися за допомогою в місцевий госпіталь. Медики відразу ж діагностували у Люка Перрі інсульт і взялися за лікування.

За збігом обставин, голлівудський актор потрапив саме в ту лікарню, де колись йшли зйомки серіалу «Рівердейл» (2017-2019). Крім цього, інсульт Люка Перрі стався в день оголошення телекомпанією Fox про перезапуск серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210» .Родичі іі представники актора підтвердили інформацію про смерть актора 4 березня. 18-річна дочка Люка Перрі, Софі, зазначила, що отримує чималу підтримку від зіркових колег її батька і прихильників, за що вона дуже вдячна. Дівчина повернулася в США з Малаві і встигла попрощатися з Люком Перрі.

Нагадаємо, зірка «Беверлі-Хіллз» прокоментувала смерть Люка Перрі.

Також стало відомо про останні хвилини життя Люка Перрі.

Ще politka повідомляла, що спливли останні фото Люка Перрі.