Порошенко призначив перед виборами деяких голів РДА в місті Києві. Нестеренко О.Г. – голова району з 06.02.2019 року (перед цим працював півроку першим заступником). Ці призначення не випадкові – це старі схематики, які допомагають корупційній машині зберегти себе

Не люстровані. Нахабні і пихаті. Народився Нестеренко в місті Черкаси. В 2000 р. – директор торгового кіоску на Борщагівському ринку. І в цьому ж році генеральний директор Державного підприємства «Київський регіональний центр земельного кадастру», пишуть «Акценты«.

З 2002 р. – перший заступник начальника, начальник Львівського обласного головного управління земельних ресурсів. Потім працює в податковій. Наприклад: з лютого 2007 року по травень 2010 року — начальник інспекції в Обухівському районі Київської області ДПА України. Зверніть увагу, скільки досвіду набрався на Борщагівському ринку (заміністра екології і директор департаменту забезпечення діяльності фонду Державного майна України). Два – три місяці і далі. Земля, майно, екологія, податки, соціальне страхування.

Нестеренко був помічником Голови ДПА Анатолія Брезвена (члена команди М.Азарова) Тому варто вважати, що Олександр Нестеренко працював «на сім’ю» екс Президента В. Януковича.

В 2013 році Нестеренко очолив апарат національного комітету державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг «Нацкомфінпослуги». Цю комісію очолював Борис Візаров — кум Віктора Бергина (однокласника сина гаранта – Олександра Януковича і протеже Сергія Арбузова). З цим «тандемом» зв’язується повний перехід страхового бізнесу в тінь.

Олександр Нестеренко дуже небезпечний. Україна не зможе відбутись як держава, поки не люстровані такі діячі державної служби. В ЗМІ Нестеренка називали «касиром» Візирова у всіх корупційних схемах Нацкомфінпосту. І як Нестеренко домовився з новою владою, щоб уникнути люстрації. І тест для нової влади. Нестеренко піде далі в податкову, або ділити державну землю. Але, що треба зробити, щоб ця людина не мала змоги обкрадати український народ?

Цікаво, що Нестеренко не говорить про свою діяльність на посаді тимчасового адміністратора в одній із найвпливовіших страхових компаній України «Оранта», куди його за інформацією інтернет ресурсів призначив Візиров. Йшлося про заволодіння «Орантою» в інтересах «Сім’ї».

Після Майдану, міністр екології і природних ресурсів «свободівець» Андрій Махницький взяв О.Нестеренка на роботу заступником Міністра – керівником апарату. А Порошенко призначав на посади винятково таких самих, як сам: жадібних і ненажерливих.

Здається як на мене він вже підшукав собі нову посаду. З його вмінням і знаннями. Він зможе приносити злодіям прибуток. Поживемо – побачимо. А Голосіївський район міста Києва відданий на поталу, як і все місто Київ тимчасовим людям, що втратили людську подобу, і якщо придивитись уважно, то Нестеренко і інші діячі Києва схожі між собою. Черкащина не тільки Шевченка народила, а і таких перевертнів як О. Нестеренко.

Яків Левін, блогер, журналіст

Нагадаємо, що у Саакашвілі з’явився новий союзник на виборах.

Як повідомляла Politeka, Томенко і Гриценко йдуть на вибори єдиною командою.

Також Politeka повідомляла, що Гриценко жорстко висловився про повернення техоглядів.