Один із засновників партії «Рух нових сил» і колишній заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе розповів, в якій країні прокинуться українці після 17 жовтня

Зокрема, за його словами, 17 жовтня люди будуть вимагати повного перезавантаження політичної системи, змін в законодавстві про вибори, створення антикорупційних судів і перекриття всіх основних потоків.

«Ніщо не виключено. Народ реально дуже злий. Багато людей не хочуть втрачати сім років. Я нікого не лякаю, але це об’єктивно: два роки, плюс п’ять років», — заявив він в інтерв’ю Politeka On line, кажучи про терміни нинішньої влади.

Давид Сакварелидзе о политических репрессиях, протестах 17 октября и потерянном времени

За словами Сакварелідзе, багато українців терпляче чекають політичної цивілізованої альтернативи, але готові довірятися радикально налаштованим людям.

«Вони будуть виступати 17 жовтня і домагатися змін. Тому що не можна шантажувати тим, що агентами Кремля є всі, хто не дають клептократії досидіти свій термін. Всіх смішить ця логіка», — сказав він.

Нагадаємо раніше один із засновників партії «Рух нових сил» і колишній заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе пояснив, як через суди борються з його політичною активністю

Зокрема, за словами політика, проти нього подали в суд два досить протилежні один одному людини – правоохоронець, заступник глави СБУ і відомий в кримінальних колах людина на ім’я Юра Енаківескій.

Джерело: Politeka