Нардеп з Радикальної партії Ігор Попов займався кар’єрою і не догледів за своїм сином, якого в Києві затримали за розбійне пограбування магазину 

Про це заявив народний депутат «Народного фронту» Антон Геращенко.

Геращенко також розповів, за словами батька хлопчика, Ігоря Попова, приблизно в 12 років його син почав змінюватися, з’явилися нові знайомі, які і втягнули його у кримінальні справи.

«Ігор Попов ні до кого не звертався про допомогу. Він хоче, щоб його син отримав заслужене покарання. Далі вони будуть працювати з дитячими психологами, щоб з’ясувати, що сталося з хлопцем, чому дитина з благополучної сім’ї, досить забезпеченої вирішила пограбувати магазин для того, щоб забрати 2,5 тисячі гривень», — зазначив він.

Расстрел людей сотряс Днепр: скорая забрала двоих

За словами Геращенка, хлопець може виправитися, але покарання за це правопорушення він отримає.

«Є достатньо доказів: відеозапис. І він сам у всьому зізнався. На відео син Ігоря Попова і це очевидний факт. Подальше завдання — повернути хлопця до нормального життя. Йому 14 років і це означає, що він ще може виправитися. Проте покарання за це злочин він повинен понести», — підкреслив нардеп.

Політик підтвердив, що наразі сина Попова затримано і суд повинен призначити йому запобіжний захід.

Нагадаємо, як раніше писала Politeka, нардеп від фракції «Радикальна партія» Ігор Попов розповів, що його 14-річний син виявився замішаний у злочині. Його затримали в Києві за розбійний напад на магазин на Оболоні.

«Мій син потрапив в погану компанію і зробив серйозне правопорушення. Це моя провина, що недостатньо часу приділяв вихованню, недогледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди», — написав він.

Водночас, він закликав представників ЗМІ не «сипати сіль на рану» і не займатися роздуванням скандалу.

За матеріалами «Прямий«