Дортмундська Боруссія офіційно представила нового головного тренера команди

Німецький клуб призначив на пост головного тренера Люсьєна Фавра. Відомо, що «джмелі» підписали 60-річного Фавра на два сезони.

Раніше Боруссія Д вирішила не продовжувати співпрацю з Петером Штегером, з яким команда не змогла потрапити в топ-3 Бундесліги. Повідомлялося, що Ніцца, в свою чергу, отримає 3 млн євро компенсації за розрив контракту з Фавром.

Люсьен Фавр
До Боруссії Д та Ніцци швейцарський фахівець тренував Цюріх, Герту, а також Боруссію Менхенгладбах.

Нещодавно стало відомо, що керівництво лондонського Арсеналу відмовилося від Мікеля Артети, основного кандидата на пост головного тренера клубу. Довгий час іспанський фахівець був фаворитом Арсеналу в якості претендента на заміну Арсену Венгеру.

Керівництво Арсеналу вело переговори з Артетою, який зараз працює в тренерському штабі Манчестер Сіті, і досягло певного прогресу. Однак, Стів Кронке, власник контрольного пакету акцій, наклав на запрошення Артети вето, і тепер збирається знайти тренера по більш солідним досвідом роботи.

Люсьен Фавр
Лондонський Арсенал розглядає можливість призначення Унаї Емері, колишнього керівника Парі Сен-Жермен, на посаду головного тренера. 46-річний фахівець може перебратися на Туманний Альбіон.

Унаї Емері викликає симпатію у керівництва лондонців, так як довів здатність працювати з обмеженим бюджетом. Зокрема, Севілья під керівництвом іспанця тричі поспіль перемагала в Лізі Європи без значних витрат на трансфери.

Андрес Іньєста, знаменитий іспанський футболіст, колишній хавбек і капітан футбольного клубу Барселона, може приєднатися до англійського клубу Манчестер Сіті.

Замість від’їзду в Азію, Іньєста може перебратися в Манчестер Сіті, де буде грати і допомагати головному тренеру англійців — Хосепу Гвардіолі.

Раніше очікувалося, що Артета очолить Арсенал, і тоді Гвардіолі знадобиться новий помічник. Іньєста буде не просто тренером, а граючим тренером.

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека підписав новий дворічний контракт з «гірниками».

Термін попередньої угоди 45-річного португальця закінчувався цього літа, і його майбутню кар’єру вже пов’язували з декількома європейськими клубами, але Фонсека, витримавши інтригу, все-таки залишився в Шахтарі.

Португалець поділився своєю радістю після того, як продовжив контракт з «гірниками». «Я дуже щасливий! У мене було бажання продовжити свою кар’єру в Шахтарі», — зазначив Фонсека.

Джерело: Politeka