Блакитне паливо для промспоживачів в Україні стрімко подешевшало

Нафтогаз розмістила цінові пропозиції на природний газ, які стануть функціонувати з 1 березня для індустріальних покупців.

Нафтогаз знизив вартість на блакитне паливо в березні 2019 роки для індустріальних покупців на умовах передоплати в 15,1% — аж до 8 тисяч 886,00 гривень за 1 тис. Куб. м (з ПДВ). Про це повідомляється в веб-сайті фірми в п’ятницю, 22 лютого.

газ

Вказана вартість актуальна для покупців, які закуповують блакитне паливо розміром більше 50 тис. Кубометрів на місяць присутність обставину недоступності обов’язків перед фірмою.

Для індустріальних компаній, які виконують покупку без передоплати, вартість складе 9 тисяч 792 гривні за 1 тис. Куб. м (з ПДВ), що на 14,5% менше, ніж в лютому.

Нагадаємо, в лютому 2019 року Нафтогаз ще зменшував вартість на блакитне паливо з метою індустрії, однак тоді воно було ніяк не таким значущим — на 3,3% — до 10 460,40 гривень за 1 тис. Куб. м.

В деле Зайцевой обнаружили хитрый план: «Это может изменить приговор суда»

Також йшлося про те, що за 2018 час Україна скупила за кордоном 10,39 млрд куб. м газу на 3,12 мільярдів доларів.

Нагадаємо, з якої причини не виходить забезпечити лічильники на блакитне паливо абсолютно всім українцям

До січня 2021 гарантувати особистими газовими лічильниками необхідно все без винятку домогосподарства.

тариф, газ, цена

У тарифі на розподіл мало коштів, для того щоб гарантувати абсолютно всіх покупців особистими газовими лічильниками.

На початок 2019 го особисті прилади обліку були у 89% покупців. Але відповідно до закону до січня 2021 гарантувати лічильниками необхідно все без винятку домогосподарства. Поставити слід 1400000 пристроїв обліку. Коштів мало через безпідставні в два рази занижених норм користування газу, повідомили в прес-конференції оператори Регіональної газової компанії.

«При сучасному фінансуванні в тарифі є ресурси на 2,5-3 тисячі лічильників на рік, а необхідність — 25 000. Виходить, то що нам необхідно 10 років, для того щоб поставити всі без винятку ці лічильники», — позначив фіндиректор ВАТ « Вінницягаз »Сергій Кібітлевський.

Також в тарифі ніяк не заклали потрібну суму на відновлення, контроль і зміну раніше встановлених газових лічильників.

Нагадаємо, харків’янин оголосив війну МАФам у метро.

Як повідомляла Politeka, українців обурила вагітна з сигаретою в метро.

Також Politeka писала, що в Дніпрі чоловік пробрався у метро з арсеналом зброї.