З’явилися подробиці розстрілу подружжя фермерів у Вінницькій області, який стався 9 травня

Як повідомляє «ТСН«, невідомий застрелив подружжя фермерів у власному будинку в селі Шипинки Барського району Вінницької області. У сюжеті йдеться, що нападник був одягнений в камуфляжну форму.

У момент нападу в будинку подружжя перебувала велика сума грошей.

полиция

Спочатку повідомлялося, що нападник діяв не сам, проте тепер поліція вважає, що вбивця був один.

Головний мотив слідства — вбивство заради наживи. В результаті нападу з дому зник сейф.

Нагадаємо, тіла вбитого підприємця та його дружини з вогнепальними пораненнями було виявлено вранці 9 травня на території їх господарства, повідомляє ГУ НП Вінниччини.

9 травня близько 8-ї години ранку на лінію 102 надійшов дзвінок від одного з місцевих жителів про те, що виявлено тіла двох людей без ознак життя.

Загиблі 47-річний чоловік та 42-річна жінка – мешканці ферми, на якій вирощували яблука.

«Чоловік 1971 року народження, жінка 1976 року народження. Їх виявили на подвір’ї біля підприємства. За попередньою інформацією, підприємець займався садівництвом, мав садки з яблуками. Слідчо-оперативна група виявила на тілах ознаки насильницької смерті. Наразі на місце події працюють слідчі, оперативники карного розшуку. Проводиться посилена робота на тим, щоб знайти вбивць та розкрити злочин»,- повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП Вінниччини Анна Олійник.

За фактом умисного вбивства двох чоловік відкрито кримінальне провадження за ст.115 КК України. Тому, хто скоїв цей злочин, світить до 15 років ув’язнення або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, жінку знайшли роздягненою і сильно побитою.

Як писала Politeka, ветерана АТО жорстоко зарізали в Києві.

Ще ми повідомляли, що труп відомої українки виявили у Львові.