19 травня є найкращим днем ​​для інавгурації новообраного президента України Володимира Зеленського

Про це розповів один з радників Зеленського Дмитро Разумков в інтерв’ю на каналі «Politeka Online». Він заявив, що команда Зеленського наполягає на тому, щоб інавгурація відбулася у вихідний день.

Це особливо важливо, тому що Київ в цей час може бути паралізований. Оскільки даний захід повинні відвідати представники і лідери багатьох країн. Кортежі і перекриті дороги можуть стати дуже серйозною перешкодою для нормального функціонування підприємств і виробництв столиці.

Зеленский

«Це могло бути 18 число, але там потрапляє День Європи, якщо я не помиляюся. 20 число, не зовсім прийнятий для нас день, тому що це робочий день. І ми розуміємо, що то кількість іноземних гостей, які приїдуть на інавгурацію, вони фактично паралізують місто Київ. Ну, тому що це будуть кортежі, це будуть перекриті вулиці, це буде підготовка до всіх цих процесів. І позиція Зеленського тут більш ніж зрозуміла, щоб по максимуму скоротити цей дискомфорт для мешканців міста Києва у зв’язку з інавгурацією », — сказав Разумков.

«Соседи почувствовали запах»: пропавшую в Киеве пару с ребенком нашли спустя десять дней, подробности трагедии

Раніше повідомлялося, що навіть усвідомивши свою поразку Володимиру Зеленському в другому турі, чинний президент Петро Порошенко не може гідно піти з поста. 21 квітня українці проголосували за нового лідера країни. Дмитро Разумков, політтехнолог команди Зеленського, розповів про маніпуляції практичес колишнього президента на своїй сторінці в Facebook. Поки ЦВК рахує голоси, Петро Порошенко продовжує шкодити конкуренту.

«Йдучи йди», — звернувся експерт до глави держави. Він нагадав, що Петро Порошенко після оголошення екзит-полів визнав свою поразку і вибору українців. Нерозумно було б цього не зробити, адже Володимир Зеленський відірвався майже в три рази. Незважаючи на це, гарант «продовжує набирати в черпачок коричневу рідину і виливати її за комір Володимиру Олександровичу. Це унікальний випадок, коли при владі винні не «папереднікі», а «наступником», які ще навіть не приступили до виконання своїх обов’язків », — підкреслив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Разумков розповів про розпуск Ради після перемоги Зеленського.

Як повідомляла Politeka, стало відомо, що зробить Зеленський в перші 100 днів на посаді президента.

Також Politeka писала, що біля будинку Володимира Зеленського помітили людей зі зброєю і боєприпасами.