Як бачимо, фракція Яценюка найбільше боїться інавгурації Зеленського, точніше можливого розпуску ВР

Саме тому їхній керівник регламентного комітету досі не провів засідання щодо цього, а фракція робить все, щоб інавгурація відбулася не 19, а 28 травня, повідомляє «Знай.юа».

Нагадаємо, що минулого тижня в парламенті мали відбуватися засідання комітетів. Жодного засідання не відбулося, в тому числі й очолюваного нарфронтівцем Павлом Пинзеником регламентного комітету, який мав розглянути зареєстровані проекти постанов щодо дати інавгурації Зеленського.

Тепер, як кажуть очільники Верховної Ради, щоб не було навіть теоретичної можливості розпуску, інавгурацію потрібно провести після 27 травня. Тому  регламентний комітет розгляне питання інавгурації в кращому випадку в середу після обіду,тож для  Верховної Ради залишиться лише один день для розгляду перед черговою перервою в роботі депутатів.

Очевидно, що Верховна Рада намагається зробити все, щоб найближчою датою інавгурації стало 28 травня, оскільки рейтинг партії Яценюка-Парубія нині знаходиться у межах статистичної похибки.

Ідея підвісити країну через страх втратити недоторканність та мандат – це явна ознака політичної імпотентності нинішнього складу Верховної Ради.