Промоутер українського боксера Василя Ломаченка Боб Арум розповів, хто стане наступним суперником в рингу його підопічного

За словами промоутера українця, переможець боксерського поєдинку між чемпіоном світу WBO у легкій вазі Раймундо Бельтраном і Романом Андрєєвим вийде на ринг проти чемпіона світу за версією WBA Василя Ломаченка.

«У Бельтрана є офіційний претендент на титул в особі Романа Андрєєва. Ми розраховували переконати росіянина відступити в сторону, але він відмовився від цього.

ломаченко

Так що ми проведемо торги, виграємо їх і  готуватиме бій на серпень. Переможець цього протистояння в будь-якому випадку битиметься з Ломаченкоом», — заявив Боб Арум.

Слід зазначити, що у мексиканця Бельтрана в активі 35 перемог (21 нокаутом) при 7 поразках і 1 нічиєю. Андрєєв заробив 21 перемогу при одній поразці.

Нагадаємо, Роберт Гарсія заявив, що промоутер українця Боб Арум розкручуватиме поєдинок, коли буде створено необхідну атмосферу, і сторони будуть до цього готові.

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Майки Гарсія готовий провести бій з чемпіоном світу в легкій вазі за версією WBA Василем Ломаченком (11-1, 9 КО). Про це розповів його брат і тренер Роберт Гарсія.

За його словами, цей бій обов’язково відбудеться, але трохи пізніше.

«Майки обов’язково буде боксувати проти Ломаченко, але це станеться не зараз. Поки Майки та промоутер Боб Арум повинні створити необхідну атмосферу, щоб поєдинок став грошовим. Ми готові почекати, але Майки та Василь обов’язково проведуть бій один з одним», — передає слова Роберта Гарсії Behind The Gloves.

Як писала Politeka, чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) зараз відновлюється після операції вдома в Білгород-Дністровському і займається улюбленою риболовлею.

На своїй сторінці в Instagram Ломаченко похвалився фотографією улову.

«А яку найбільшу рибу ловили ви?», — підписав фото Ломаченко.

За матеріалами порталу Boxingtalk