Российская певица Любовь Успенская, которая гордо именует себя королевой шансона, разозлила своих соотечественников танцами на деньгах

Соответствующее видео Успенская опубликовала в своем Instagram, запись которого была сделана во время празднования 64-летия артистки.

На видео запечатлено, как Успенская танцует на деньгах,  которые разбросаны по всей сцене.

«Вот так гуляют армяне, забрасывают сцену 100-долларовыми купюрами, обычаи не меняются!», — написала Любовь.

Росіяни були до глибини душі обурені цією «традицією» і накинулися на співачку з критикою.

«Любов, свято — справа хороша, але танці на грошах — це якось занадто!», «Та це все одно що на стіл сісти, є ж заходи пристойності», «В країні взагалі-то криза, а у вас тут такий бенкет горою», — розкритикували Успенську росіяни.

Після такого шквалу критики, через деякий час всі коментарі під постом зірки було видалено. Крім того, Успенська також закрила можливість коментувати це відео.

Нагадаємо, 20-річна американська модель Кайлі Дженнер, яка входить у десятку наймолодших і найбагатших зірок, похвалилася непристойно коштовним подарунком, розкішною новенькою Ferarri. Слід зазначити, що такий автомобіль коштує близько півтора мільйона доларів, і хто його подарував Дженнер поки що невідомо. Водночас на опублікованій фотографії позначено ім’я бойфренда Дженнер і батька її дитини Тревіса Скотта. Тому можливо припустити, що саме Тревіс так подякував Кайлі за народження доньки.

Як раніше писала Politeka, легендарний французький співак Дідьє Маруані рішуче налаштований покарати російського поп-короля Кіркорова за викрадення чужого репертуару. Маруані заявив, що співак Філіп Кіркоров викрав три його пісні, а також десятки композицій інших артистів. Француз навіть подав позов до суду на російського поп-короля, претензії Маруані були відхилені без вагомих на те причин.

«Так, він вкрав 72 пісні у різних виконавців. Вкрав три моїх пісні. Я буду йти до кінця, тому Кіркоров отримає, що заслужив. Якщо буде потрібно, я звернуся до Європейського суду з прав людини. Мої юристи над цим вже працюють», — прокоментував Дідьє Маруані.

Джерело: Politeka