Скандальная запроданка Лорак продолжает посещать светские мероприятия в Киеве

Продюсер и музыкант Потап удивил поклонников на странице в Instagram неожиданным фото. На снимке позируют певицы Настя Каменских и Ани Лорак.

Ани Лорак и Каменских

Артисты встретились на вечеринке в столичном ресторане мужа Лорак. На западе дизайнер Аня Андрейчук-Завгородняя (жена Позитива из группы «Время и Стекло») представила свою новую коллекцию.

Ани Лорак, вечеринка

В Instagram активно комментируют фото Лорак и Каменских.

На показ также посетил ведущий Николай Тищенко с женой Аллой.

вечеринка, лорак, потап, каменсих

Нагадаємо, що українська співачка Ані Лорак, яка активно виступає в Росії, зовсім недавно приїхала до рідного Києва провідати сім’ю і друзів.

Про це вона регулярно повідомляє в своєму Instagram, публікуючи свіжі знімки.

Незважаючи на те, що багатьом не подобається це короткочасне повернення зірки на батьківщину, співачку-запорданку це не бентежить і вона продовжує виставляти знімки з відпочинку на яхті.

“Сонце зігріває своїми променями) Як проходить ваш вечір?” – поцікавилася зірка у фанатів.

“Вечір проходить за підготовкою до іспиту і в передчутті майбутнього відпочинку”, “Готую вечерю для моєї улюбленої сім’ї”, “П’ю кефір”, “Романтика вихідних закінчилася … Готуємося до трудових звершень!” – взялися відповідати фоловери своєму кумиру.

Знайшлися й ті, кому кадр зовсім не сподобався: “Кобилиця стегниста”, “Чому в чорному? У таку погоду спекотно ж”, “Це добре, что Вас зігріває сонечко, нас не дуже після списку… Україна в прольоті. Не можу повірити!”.