Автори телешоу «Баффі — винищувачка вампірів» з Сарою Мішель Геллар у головній ролі через 20 років вирішили перезапустити культовий серіал

Школярка, яка воює з жорстокими вампірами, тоді вмить завоювала серця однолітків.

У зв’язку з цим ми хочемо нагадати, як зараз виглядають актори знаменитого серіалу, який зводив з розуму всіх підлітків.

Сара Мішель Геллар, 40 років

Зніматися актриса почала в 4 роки, а серіал «Баффі — винищувачка вампірів» принес Сарі Мішель справжню популярність. До речі, на роль Баффі актриса пробувалася 19 разів! Продюсери бачили її в ролі зухвалої Корделии, але Сара Мішель благала взяти її на роль Баффі і в результаті перемогла.

Елісон Ханніган, 43 роки

Якщо кар’єра комедійної актриси Елісон Ханніган почалася зі знаменитої фрази з комедії «Американський пиріг» — «А одного разу я засунула собі флейту між ніг …», то серіал «Баффі» — щастя в особистому житті. Чоловіком Елісон став актор Алексіс Денісоф.

Ніколас Брендон, 46 років

Як і головна героїня, Брендон потрапив у проект не з першого разу: актор пробувався на роль чотири рази. За свою наполегливість Ніколас був нагороджений роботою в гучному серіалі.

Джеймс Марстерс, 55 роки

Джеймс — актор і музикант. Зараз Джеймс грає роль злого вченого-генія в фантастичному серіалі Раневейс.

Емма Колфілд, 44 роки

У 2015 році Емма вперше стала мамою: актриса народила дівчинку від свого чоловіка, актора Марка Леслі Форда.

Мішель Трахтенберг, 32 рік

Мішель Трахтенберг після «Баффі» закріпила успіх роботою в комедії «Євротур» і серіалі «Пліткарка».

Девід Бореаназ, 48 років

Свою першу головну роль після серіалу Девід отримав у фільмі жахів з елементами чорного гумору «День святого Валентина» в 2001 році з Деніз Річардс і Кетрін Хейгл.

Ентоні Хед, 63 роки

Якщо інші актори боролися за ефірний час, то Ентоні, навпаки, з часом скоротив свою появу в серіалі, вважаючи за краще більше часу приділяти сім’ї — дружині Сарі Фішер, з якою живе з 1982 року, і двом дочкам.

Харизма Карпентер, 47 років

Актриса виховує 15-річного сина і продовжує зніматися в серіалах про нечисту силу і вбивства: «Люцифер» і «Королеви крику».

Ембер Бенсон, 41 років

Актриса вже багато років зустрічається з Адамом Бушом, партнером по серіалу «Баффі — винищувачка вампірів», пише книги і комікси, а також знімає короткометражки.

Нагадаємо, шанувальників популярного британського серіалу «Абатство Даунтон» чекає приємний сюрприз: в найближчому майбутньому за мотивами шоу знімуть повнометражний фільм.

Про зйомки картини оголосив творець оригінального серіалу Джуліан Феллоуз. Уже зараз відомо, що режисером фільму буде Брайан Персіваль, раніше також входив до складу знімальної групи серіалу, повідомляє Indiewire.

Раніше Politeka публікувала рейтинг головних кінолиходіїв: хто став найгіршим в історії.

Крім того, з’явилися фото, як тепер виглядає Рон Візлі з «Гаррі Поттера».

Також Politeka писала про те, як виглядали в юності зірки, якими захоплюється весь світ.