Онука королеви Великобританії Єлизавета II принцеса Шарлотта завжди з’являється на публіці у сукнях

Кейт Міддлтон неодноразово у повсякденному житті одягає джинси, навіть Єлизавета II одного разу вийшла у світ у штанах. Однак папараці жодного разу не бачили маленьку принцесу Шарлотту не в платті. Найчастіше 3-річна дочка Кейт Міддлтон одягає саме «лялькові» плаття з квітковим принтом. Про це пише британське видання Harper’s Bazaar.

Дизайнер дитячого одягу Рейчел Райлі, яка підбирає вбрання для принца Джорджа, розповіла, що Шарлотта завжди носить сукні, тому що це традиційне вбрання для дівчаток з королівської сім’ї. Плаття дівчинки називають «позачасовими», класичними. Завдяки цьому, принцеса буде виглядати ідеально на фотографіях навіть через 20 років.

шарлотта

«Якщо ви подивитесь на фотографії маленьких дівчаток з королівської династії – від принцеси Анни до Шарлотти, ви помітите, що вони, як правило, одягнені в стримані класичні сукні», – наголошує королівський експерт Марлен Кеніг.

Зауважимо, що за правилами королівського етикету носити штани принцесі Шарлотті не заборонено, навіть королева не може давати вказівки щодо одягу своїм правнукам. А стилем принцеси Шарлотти займається її мама Кейт і дитячий дизайнер.

шарлотта

«Коли діти перебувають вдома, грають в дитячій або на задньому дворі, вони носять більш повсякденний, зручний одяг. У такій ситуації Шарлотта може одягти і шорти», – додає експерт.

Як передавала Politeka, список публічних людей з кращим відчуттям стилю представив британський журнал Tatler. У нього потрапили багато членів королівської сім’ї. Так, на першій сходинці рейтингу по праву опинилася королева Великобританії Єлизавета II, відома своїми строгим, але при цьому яскравим вбранням і оригінальними капелюшками.

Друге місце дісталося дружині принца Вільяма Кейт Міддлтон. У свою чергу, дружина принца Гаррі Меган Маркл посідає восьме місце. Наймолодшим учасником рейтингу став 5-річний принц Джордж, який виявився на 26-му місці.

Нагадаємо, в одязі принців Британії помітили дивну деталь.

Як повідомляла Politeka, стало відомо, що Кейт Міддлтон і принц Вільям приховують від старшого сина.

Також Politeka писала, що королівський шеф-кухар назвав улюблені страви монархів: правила харчування від Єлизавети ІІ.