Любителькам поспати подовше складно уявити, наскільки звичка вставати рано може поліпшити життя

Якщо ви почнете виробляти у себе звичку раннього підйому, то вже незабаром виявите на скільки ефективніше, стала ваше життя.

Правильний сніданок

Сніданок — найважливіший прийом їжі після нічного відпочинку. Ранній підйом дарує можливість приготувати здоровий і поживний сніданок. Часто через брак часу ми пропускаємо перший прийом їжі або перекушувати на ходу. А до обіду організм знаходиться на останньому подиху. Ще відсутність повноцінне сніданку провокує на перекушування.

Організація часу

Звичка прокидатися хоча б на 30 хвилин раніше, ніж звичайно зробить вас більш організованим. Використовуйте цей час для планування майбутнього дня, адже вранці завжди здається краще, недарма кажуть — ранок вечора мудріший. Бывший муж Лорак впервые высказался о разводе: Невозможно жить, Я к ней как к ребенку отношусь

Ранкові години — для тренувань

Прагніть підтримувати себе у формі, але часто на тренування не вистачає сил і часу? Спробуйте присвятити їм ранкові години. Ви не тільки заряд енергії, а й почнете день з почуттям виконаного обов’язку перед собою і своєю фігурою.

Час тиші

Ранній підйом подарує чудову можливість насолодитися ранковою тишею, в якій немає суєти і шуму. Це прекрасна можливість поринути в свої думки, неспішно попиваючи ароматну каву, почитати цікаву книгу, вивчити щось нове або зайнятися улюбленим хобі.

Ранок задає тон дня

У поспіху ми схильні багато забувати, наприклад, захопити обід або зробити важливі речі, а вибігаючи з дому в паніці згадуємо вимкнений праска. Такий початок дня затьмарює настрій, що може негативно відбитися на події всього дня. Ранній підйом допоможе задати позитивний старт.

Більше можливостей

Найуспішніші люди — ранні пташки. В їхньому дні 24 години, але вони багато встигають. Після гарного нічного відпочинку людина знаходиться на піку ефективності. Вранці практично немає відволікаючих чинників, і це дозволяє все заплановане зробити швидше і краще.

Поліпшення якості сну

В кінці довгого і продуктивного дня організм подає сигнали — настав час відпочинку. Ранній відхід до сну і підйом дозволять стабілізувати свої циркадні ритми. Це робить можливим поліпшити якість сну і відчувати себе більш енергійним протягом дня.

Нагадаємо, як навчитися прокидатися до світанку: 10 корисних порад

Як повідомляла Politeka, як навчитися прокидатися без будильника: ефективні поради

Також Politeka писала, що вчені з’ясували, чому недосипання викликає тягу до шкідливої їжі