Обратите внимание на следующие симптомы и по необходимости обратитесь к

Зверніть увагу на наступні симптоми і в разі потреби зверніться до лікаря

Наукові фахівці розповіли, за якими зовнішніми сигналами можна засікти внутрішні проблеми організму.

Якщо людина забуває про сказане хвилину назад, це може вказувати на порушення кровопостачання судин мозку або навіть на мікро-інсульт.

Іншим небезпечним сигналом про погіршення здоров’я можуть бути проблеми з органами зору.

«Бажання почухати очі буває симптомом атрофії м’язової тканини очного яблука. Якщо людина бачить все немов крізь туман — це можуть бути перші дзвінки катаракти і сліпоти », — поділилися вчені.

Печія після вживання їжі через підвищену концентрацію шлункового соку, з якої також пов’язані негативні процеси руйнування слизової шлунка, що ведуть до ерозії і пухлин. Экс-главу «Правого сектора» нашли с перерезанным горлом: роковые подробности

Якщо під час відпочинку людина сильно хропе, а вдень його постійно хилить на сон, це може бути симптомом порушення дихання, нічного апное, вкрай небезпечних для мозку.

Часто виникає відчуття того, що якусь частину тіла людина «відсидів», буває симптомом пошкодження нервів, розвитку якого можуть сприяти різні захворювання, в тому числі інсульт. Якщо ранки і пошкодження на шкірі несподівано довго заживають, це вказує на наявне в організмі запалення.

Постійний кашель, за словами медиків, може «попереджати» про астму, рак легенів і захворювання серця. Постійна спрага — про захворювання на діабет.

Відзначимо, раніше ми писали про небезпечну хворобу, яка забирає життя людей — за симптомами її можна переплутати зі звичайною мігренню.

Іноді звичний головний біль може бути сигналом для чогось більшого, ніж просто мігрень. У цій статті ми розповімо, що таке аневризма і на які симптоми слід звернути увагу, щоб визначити цю хворобу.

Іноді звичний головний біль може бути сигналом для чогось більшого, ніж просто мігрень. У цій статті ми розповімо, що таке аневризма і на які симптоми слід звернути увагу, щоб визначити цю хворобу.

Нагадаємо, ознака десятків хвороб: коли при кашлі потрібен доктор

Як повідомляла Politeka, можна перевірити своє здоров’я за 5 хвилин, не виходячи з офісу

Також Politeka писала про топ-5 найбільш небезпечних жіночих захворювань: основні ознаки і наслідки