На майданчику скандального проекту «Голос.Діти» сталася нова НП, через яку довелося викликати карету «швидкої»

Про це повідомила дружина шеф-редактора проекту Олена Бородіна на своїй сторінці в Instagram.

«Інфаркт. Це так страшно… Майже 4 роки тому інфаркт забрав мого тата, і ось вчора Сашка… . Дякую всім лікарям і медсестрам кардіореанімації Лікарні номер 20. Спасибі Юрію Вікторовичу Аксюті, всім співробітникам Першого Каналу і Олені Василівні Малишевій — всім, хто оперативно втрутився і допоміг — ви врятували мого чоловіка. Він в реанімації, під постійним наглядом лікарів і, вперше за тисячу років, без мобільних телефонів, які він не вимикав ніколи», — зазначила вона.

Більш того, Бородіна розповіла, що «жодна робота в світі не варта вашого життя».

«Чоловіки! Ви не уявляєте, як потрібні своїм жінкам і дітям! Жодна робота в світі не варта вашого життя! Стреси не проходять даром. Я знаю, що вам завжди колись і не хочеться проходити ніякі обстеження, і поки не припече — вас не загнати в кабінет до лікаря! Але, Боже мій, як це безвідповідально… я надивилася на розчавлених і втрачених біля реанімації жінок — те ще видовище, я вам скажу», — підкреслила вона.

Як повідомлялося раніше, перемога Мікелли в 6-му сезоні шоу стала найбільш обговорюваною подією цих вихідних. Більшість стежили за ходом проекту засумнівалися в чесності голосування.

Свою думку на цей рахунок у соціальних мережах висловлювали не тільки прості глядачі, а й медійні персони.

Алсу та її дочці довелося закрити коментарі до своїх публікацій, однак і це не врятувало їх від бурі негативу, зверненого у їх бік з-за перемоги Мікелли на шоу.

Пономарьова відзначила, що дівчинці не готували фінальну пісню заздалегідь, так як не очікували, що глядачі виберуть її.

Зеленский подготовил жесткий ответ Путину: «Секретов нет»

«Мікелла винна в чому? Що талановита? Або це дурне кліше: якщо, окрім таланту, є гроші, то відразу все куплено? В нашому випадку, можу сказати НІ»,- написала представник Алсу в коментарі до закритого посаді в Facebook.

Вона стверджує, що на адресу співачки та її дочки почали надходити не тільки докори, а і загрози.

У фіналі 6-ого сезону «Голос. Діти» 26 квітня Мікелла набрала 56,5% голосів, що здалося глядачам та організаторам вельми підозрілим. Костянтин Ернст, генеральний директор «Першого каналу» сказав, що такого розриву між учасниками ще ніколи не було.

Зараз роботу системи голосування перевіряє спеціальна служба, яка спеціалізується на кібербезпеки і виступає офіційним партнером Інтерполу та Європолу.

Результати перевірки Ернст обіцяв опублікувати.

28 квітня стало відомо, що з чотирма іншими учасниками, програли Мікеллі Абрамовій, зустрілася сама примадонна російської естради Алла Пугачова і вручила їм свої призи.

скорая

Нагадаємо, відома російська співачка розбилася в ДТП.

Як повідомляла Politeka, Лободу «кинули на гроші» в Литві, співачка розгнівана.

Також Politeka писала, що російська співачка розкрила правду про свою страшну хворобу.