Екс-учасниця групи ВІА Гра Надія Мейхер порадувала шанувальників відвертим фото

Солістка «золотого складу» групи «ВІА Гра», українська співачка, ведуча і продюсер Надя Мейхер продемонструвала чудову фігуру в обтягуючому платті.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм виконавиця виклала новий спокусливий знімок, на якому 37-річна Надія Мейхер позує на тлі сірої фактурної стіни в сексуальній сукні з приголомшуючим декольте графітового кольору.

Доповнюють образ сріблясті босоніжки і масивні срібні сережки.

Экзит-полы выборов в Раду 2019: первые результаты

«Успіх і гармонія для мене, це перш за все відсутність конфлікту з самим собою. Наприклад, якщо я перебуваючи в якомусь успішному проекті не можу знайти собі місця, з якимись внутрішніми претензіями до себе та інших, краще піти. А ще краще, вчиться аналізувати, що з тобою в даний момент відбувається, і як змінити ці відчуття, не тікаючи від навислої внутрішнього конфлікту. Успіх і гармонія немов синоніми «рука в руку» йдуть по життю з людьми цікавляться і країнами, що розвиваються … Потрібно пам’ятати, абсолютної гармонії і успіху не існує, ні внутрішнього, ні зовнішнього. Це тільки мить у Всесвіті. І саме ці відчуття і розуміння дають мені можливість ніколи не зупинятися на досягнутому », — філософськи підписала своє фото Надія Мейхер.

Шанувальники одноголосно зійшлися на тому, що співачка виглядає чудово і оцінили її фото за добу в шість тисяч лайків.

«Величезні груди і коротка зачіска- просто бомбічне поєднання!», «БОГИНЯ !!!!!!!!!!!», «Ти можеш бути ніжною, божевільною і зухвалою, і навіть ураганною. Але якою б не була, ти завжди будеш моєю найбажанішою! »,« І це після трьох дітей !!! Немає слів »,« Шикарна »,« Архітектура у плоті … »,« Тропікана Жінка »,« Ви неймовірно наповнена дівчина », — пишуть шанувальники під фото Наді Мейхер.

Нагадаємо, Брежнєва в прозорому боді показала себе у всій красі.

Як повідомляла Politeka, Меладзе розігнав ВІА Гру, залишилася тільки одна.

Також Politeka писала, що Брежнєва у відвертому вбранні стривожила заявою