Первые отзывы гостей говорят о завышенных ценах и неудобной планировке помещения

На відкриття власного ресторану з промовистою назвою «BuzFood» Ольга Бузова обіцяла нагодувати всю Москву задурно. Тепер в Мережі жартують, що після першого дня роботи Бузова вирішила відбити витрати, і тому ціни в її закладі космічні, передает Знай.юа.

На офіційному сайті ресторану цін немає. Однак є і «неофіційний», де є меню і прайс-лист.

Про те, що в ресторані Бузової дорого, розповів її прямий конкурент, власник одного з московських фудкортів. За його словами, за вартість одного салату в закладі Бузової в його кафе «можна пити тиждень».

Ресторан Ольги Бузової пропонує в основному салатне меню. Найдешевший — «Грецький салат», коштує 249 рублів (103 грн). Найдорожчий — «Лосось стейк-салат» — 549 рублів (229 грн). Крім того, якщо вірити сайту, чашка еспрессо «BuzFood» обійдеться в 70 рублів (30 грн) Американо дорожче — 90 (37 грн). Відвідувачі іронізували: «100 грамів окропу у Бузовій коштують 20 рублів, недешево!»

Посидіти компанією тут теж проблематично. Відвідувачі скаржаться, що маленькі столики, а ось стільці великі і важкі.

Ну, і найбільш незвичайна претензія це те, що навколо дуже багато Бузової. Це відноситься до музики, а так само до великої кількості портретів Олі навколо.

І, мабуть, саме це і може відлякати більшість відвідувачів. За смачний салат можна переплатити грошей, але ось їсти його під нескінченний спів Бузової, сподобається далеко не всім.

Напомним, в этом году Ольга Бузова вызвала фурор своим появлением на русском музыкальной премии МУЗ-ТВ. Знаменитость приехала верхом на лошади в сказочном наряде с длинным шлейфом, который не мог поместиться в объектив фотографов.

Образ Ольги Бузовой произвел впечатление на поклонников и гостей премии. В социальной сети фанаты называли артистку «амазонкой», «принцессой», а также «королевна». Интересно, что такой фурор звезде помогла сделать дизайнер Белла Потемкина, которая создала такое удивительное платье.