Скандальній російській спвачці Олі Бузовій мало фанатів, тому вона вирішила заманити їх блискучою ганчіркою

Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. На аккаунт Бузової підписані майже 14 мільйонів користувачів, але їй мало і для залучення нових підписників Оля оголосила конкурс, повідомляє Знай.юа.

Умови прості і банальні, але сподобаються не всім. Так, для участі необхідно в коментарях відзначити двох людей (от їм це як раз може і не сподобатися). До посту співачка доклала фотографію в обтягуючому платті-олівці бордового відтінку. Саме цей наряд Бузова вирішила розіграти заради нових підписниць. От тільки не зовсім зрозуміло, як Оля буде вибирати, кому віддати свою ганчірку.

Тим не менш, шанувальниці артистки наввипередки почали відзначати в коментарях своїх подруг. Пост Ольги з конкурсом зібрав майже 200 тисяч лайків і більше 8 тисяч коментарів. Але не всі коментатори беруть участь у безглуздому конкурсі Бузової, деякі просто залишають компліменти своєї улюблениці, а багато хто хейтить.

«Лице дикий фотошоп», «Коли бабло повернеш бродягам?», «Сукня вогонь», «Здається, я бачила таке плаття, на камеді в Єревані, тільки не на Бузовій… І воно було на тонких бретелях», «Коли втягнула живіт», «Що з ногами?», «Купіть їй пам’ятник, фанати, і відправте його на Місяць», — пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Нурмагомедов і Бузова разом: кажуть про весілля, з’явилося спільне фото

Британський таблоїд The ​​Sun опублікував статтю, присвячену особистому житті бійця змішаного стилю Хабіба Нурмагомедова.

Вона проілюстрована фотографією спортсмена зі співачкою і телеведучою Ольгою Бузовою.

У тексті йдеться, що про дружину Нурмагомедова відомо мало (її ім’я при цьому не називається). Підпис під фото говорить, що спортсмен одружився в 2013 році, але його друга половина уникає публічності. За інформацією видання, родина проживає в Махачкалі, у них двоє дітей – дочка, яка народилася в 2015 році, і син, що з’явився на світ в 2017.

Як повідомляла Politeka, Бузова потрапила в новий скандал і зганьбилася дешевою підробкою

Також Politeka писала, що Бузова впала обличчям в бруд на концерті та загадково зникла, шанувальники в істериці