Веселые времена наступили в Киеве. Пока идет дискуссия между командой Кличко и командой Зеленского на тему: кто будет смотрящим в Киеве, киевляне не могут заставить местные власти выполнять Законы и проводить заседания Киевсовета

Як відомо, 120 депутатів Київради не можуть зібратися на своє засідання аж із 16 травня?!

Тричі була запланована і відмінена сесія.

Нова озвучена дата — 12 вересня.

Отож, всупереч Законів і здорового глузду самоврядування в Києві скасовано щонайменше на 118 днів!

Нагадаю, що у 2010 році командою Януковича були ліквідовані 10 районних рад в столиці. Команда Кличка виступила проти цього «злочинного рішення» щодо скасування самоврядування в 10 районах Києва і з 2014 року нічого не зробила для його виправлення!

Нагадаю також, що 29 липня написав заяву про відставку заступник Кличка і секретар Київради Володимир Прокопів, який хоче нині очолити партію Порошенка в Києві. Його заяву теж не розглядають. Між іншим із 120 депутатів Київради — 52 представляють фракцію Порошенка-Кличка.

Я вже мовчу про сотні мільйонів бюджетних гривень на ЗМІ, апарат…Київради, яка вже більше 3 місяців не працює!

Вимагаю від Віталія Кличка невідкладно оголосити дату і визначити порядок денний проведення сесії й повернути самоврядування в українську столицю.

Переконаний також, що більшість відповідальних депутатів Київради підтримають мою пропозицію й повернуть у законне річище діяльність головного самоврядного інституту столиці, діяльність якого оплачують кияни.

Микола Томенко, голова партії “Громадський рух “Рідна країна”