Актор і продюсер студії Квартал 95 Володимир Зеленський під час всеукраїнського туру показав свій маршрут з Мелітополя до Одеси

«Хороша дорога, наша. Ось вона красуня, дзеркало …. Дорога в Європу …», — пожартував шоумен на своїй сторінці в Facebook.

Однак артист не витримав і охарактеризував поїздку словом «кошмар».

Потім в бесіду включився водій мікроавтобуса, які возить кварталівців в рамках всеукраїнського туру. Він поскаржився, що дороги в країні жахливі і навіть запропонував прив’язати чиновників, які відповідальні за будівництво доріг в країні, і провезти «з цього прекрасного автобану голою ж * пою».

Користувачі в коментарях також спробували пожартувати на вічну тему поганих українських доріг.

«Офігєнна дорога в Європу», «А чо, в підпригом в Європу веселіше», «Араби близького сходу чешуть руки», — написали користувачі Мережі.

Зеленский

19 грудня 2018 року Володимира Зеленський разом з іншими учасниками студії «Квартал95» давали концерт в місті Харків. Після виступу вони вирішили навідатися в спеціальну установу для дітей з поганим зором.

Цунами уничтожило популярные курорты: кадры катастрофы, унесшей десятки жизней

«Нас запросили в унікальну 100-річну школу-інтернат для дітей з вадами зору. Діти там чудові. Хтось із них навіть надійде до консерваторії, у них є переможниця конкурсу «Україна має талант». Загалом, діти дуже талановиті. Вони нас розчулили, були навіть сльози — скупі чоловічі », — написав Зеленський.

У пості було відзначено, що в турі «Кварталу 95» залишилося ще 9 міст України та 18 концертів. Половина з них — благодійні, які будуть проходити вдень, і половина — комерційні.

Варто уваги новина про те, що студія «Квартал 95» 4 грудня анонсувала черговий фрагмент до нової частини фільму «Слуга Народу» під назвою «Договорняк: Мочим Слугу Народу!»

Також нагадаємо, що відомий український шоумен Володимир Зеленський вперше прокоментував рейтинги потенційних кандидатів в президенти.

Крім цього, видання Politeka писало, що якщо раніше новина про те, що відомий шоумен Володимир Зеленський може балотуватися в президенти, викликала подив, то тепер багато українців стали на бік такого альтернативного кандидата.