Постраждалі на Донбасі військові потребують медичної допомоги

Напередодні в українську столицю доставили нову партію з пораненими в ході збройного конфлікту. Вони Волонтер Наталія Юсупова звернулася до співвітчизників на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, на цей раз борт прибув з великою кількістю постраждалих. Серед поранених «захисників» є важкі випадки. Наталя Юсупова просить допомоги у користувачів соціальної мережі. Без неї військові можуть і загинути.

В першу чергу волонтер закликала здавати кров. Саме в ній бійці зараз потребують найбільше. А осоебнно у 2 і 3 негативних групах. Охочим пропонують здавати кров в центр на території київського госпіталю з понеділка по четвер з 9 до 12 години.

Крім того чай поранені вимагають ліків. Їм завжди потрібен дексалгін і кетони в ампулах. А також пелюшки під рани. Наталя Юсупова також просить нести продукти харчування. Перш за все військовим знадобляться: кава, йогурти, соки, ковбаса, сир і солодощі. З одягу пацієнтам дуже потрібні спортивні костюми, футболки, куртки і шапки.

«Народ, знайдіть пару хвилин допомогти нашим захисникам, вони в крижаних окопах, а ми спимо в теплих ліжках. Все необхідне ми дістаємо і купуємо для поранених, ми так само частина держави і треба один одному допомагати », — нагадала волонтер в своєму пості. Наталя Юсупова зазначила, що її завжди можна знайти в травматології або їдальні для військових. Крім того, бажаючі можуть допомагати грошима, пересилаючи кошти з будь-якої частини України на зазначену банківську карту.

 

Раніше жінка-волонтер з Херсона розправилася з злодієм, що вкрав всі гроші для фронту. Наталія Бреус на своїй сторінці в Facebook розповіла про те, як її пограбували напередодні чергової поїздки на Донбас. Сталося це в День Святого Миколая 19 грудня.

Вночі, близько 22:00 українка зібралася закриватися і їхати додому з офісу. Вийшовши в іншу кімнату, вона почула хлопок двері. А відразу після цього помітила пропажу комп’ютера і сумки, в якій знаходилися ній 17 тисяч гривень, на які потрібно було зробити покупки для військових.

За її словами, полювання на злодія пройшла швидко. Наталя вибігла на вулицю і відразу побачила злочинця. Той прагнув швидше сховатися за рогом, де можна було загубитися, забігши в прохідні двори. Її допоміг молодий хлопець, який опинився поблизу. При його долі волонтер повалила злодія, побила його і відняла награбоване. Сама отримала гематому і розсічення перенісся.

Нагадаємо, ВСУ знайшли новий спосіб «полювання на ворога» на Донбасі.

Як повідомляла Politeka, в ЗСУ гримить інтим-скандал. Командир давав лейтенанту наказ обслуговувати його і «богатирів».

Також Politeka писала, що ВСУ підняли по тривозі, противник прорвав оборону.