Вихователька постійно застосовувала жорсткість до дітей, навіть не боячись камер спостереження

Стало відомо, що в середу 6 червня, 23-річна громадянка України, яка працювала помічницею вихователя в одному з дитячих садів в Петах-Тіква, затримана за підозрою в ненавмисному вбивстві 14-місячної дівчинки.

На тілі померлої дівчинки не було виявлено слідів насильства, але згодом експертизою було встановлено, що вона була задушена.

Повідомляється, що вина підозрюваної була встановлена ​​на підставі записів з камери спостереження. Згідно з інформацією ЗМІ, на відеозаписі можна побачити, як підозрювана з силою укладає дівчинку, що плаче, на матрац, накриває її з головою ковдрою, а потім сама лягає поверх дитини. Поки дівчинка билася в конвульсіях, працівниця дитсадка щось розглядала в своєму мобільному телефоні. Представники слідства стверджують, що дії жінки привели до того, що дитина задихнулася і померла.

сад израиль

Відзначимо, що затримана також підозрюється в систематичних знущаннях над дітьми. На відеозаписі були виявлені ще кілька випадків, коли підозрювана і ще одна працівниця дитсадка застосовують силу до маленьких дітей. Трагедія сталася в дитячому садку «Маша і ведмідь».

У цій справі були допитані ще кілька працівників даного дитячого саду. Після допиту вони були звільнені на обмежувальних умовах.

видеонаблюдение

У середу, 6 червня, поліція звернулася до суду з проханням залишити підозрювану під вартою до закінчення судового розгляду. Найближчим часом проти жінки буде подано звинувачення.

На наступний день після трагедії в дитячому садку «Маша і Ведмідь» в Петах-Тіква, 7 червня, на яслах змінили вивіску.

הפעוטון בפתח תקווה, שבו על פי החשד נרצחה התינוקת יסמין וינטה בת השנה וחודשיים, ממשיך לפעול. הבוקר הוא שינה את שמו בהיחבא מ״מאשה והדב״ ל»פעוטון מיקי מאוס», ללא כל התערבות או אישור של העיריה שטרם הגיבה @sharonidan pic.twitter.com/sG0A4KteCA

— כאן חדשות (@kann_news) 7 июня 2018 г.

Як повідомила новинна служба у своєму акаунті в Twitter вивіски на воротах перед дошкільною установою замінили. Ясла-сад тепер називаються «Мікі Маус». У повідомленні наголошується, що керівництво дитячого садка не узгодило зміну назви з міністерством праці.

У свою чергу, вже через кілька годин після зміни назви невідомі чорною фарбою зафарбували табличку на дитячому саду, а також залишили графіті на його паркані.

השלט החדש נמחק ובמקום רוססו כתובות גרפיטי @sharonidan pic.twitter.com/nY7qUobJhG

— כאן חדשות (@kann_news) 7 июня 2018 г.

Нагадаємо, що у Києві прямо посеред вулиці викрали неповнолітню студентку Вікторію. Як стверджує 16-річна дівчина, це зробили три незнайомці.

Сюжет про зникнення Вікторії показав один з українських телеканалів. Швидше за все, викрадачі побачили його, оскільки через годину після ефіру прийняли рішення відпустили заручницю.

Джерело: NEWSru