Жителі Ічні Чернігівської області, де гримлять вибухи на складах боєприпасів, кидають свої домівки та майно і екстрено тікають

Про це повідомляють в соціальних мережах.

Зазначимо, зона дії надзвичайної ситуації, у зв’язку з вибухом боєприпасів, становить 16 км, продовжується евакуація людей.

Закрито повітряний простір в радіусі 30 км. Рух залізничного та автомобільного транспорту призупинено.

Крім того, заборонено рух низкою доріг:

дорогою Р-68 Талалаївка — Ічня — Тростянець — Сокиринці — /Н-07/ від Талалаївки в сторону Ічні і від Парафіївки в сторону Ічні;

Нибиру больше нет: Юпитер уничтожил таинственную планету и готовит апокалипсис на Земле

закрита дорога Т-25-27 Новий Биків — Ічня від перехрестя з дорогою Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин в сторону Хаєнки-Монастирища-Ічні;

закрито рух дорогою Т-25-24 Борзна-Ічня-Прилуки зі сторони Плисок в сторону Ічні і зі сторони дорогои Н-07 до Ічні.

Про те, як проходить евакуація повідомляють місцеві жителі. Зазначається, що все почалося дуже швидко, люди почали тікати залишивши все майно.

«Все почалось просто як салют. Дитина не встигла злякатись. Зараз говорять, що все горить. Страшно. Бояться за будинок. Собаку відпустили. Може виживе», — пишуть у мережі.

Зазначається, що не дехто тікав з місця НП велосипедом.

За непідтвердженою інформацією, людей, що евакуюються, не годували та не поїли. Також немає можливості зарядити мобільний телефон.

Повідомляють, що вибухи зараз чутно навіть у Ніжині та Прилуках.

Як повідомлялося, в ніч на вівторок, 9 жовтня, в Чернігівській області сталася детонація на великих складах боєприпасів. Снаряди здетонували на одному зі складів неподалік від села Дружба на південь від міста Ічня на Чернігівщині близько 3:30 ночі. Як повідомили в Генштабі, пожежа розгорілася на складах 6-го арсеналу Командування сил підтримки ЗСУ в/ч А1479.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині прогримів вибух, на місці лишилася величезна воронка.

Як писала Politeka, в аеропорту прогримів потужний вибух, стовп диму було видно за кілометри.

Також Politeka писала, що масштабна пожежа трапилася в Криму, жителі заговорили про страшне.