У вівторок ввечері, 5 лютого, в апарт-готель в центрі Москви прийшов цілком звичайний гість — 18-річний Саша Носков, який зважився на самогубство

Хлопець був один, попросив одномісний номер. Відрізняла гостя від інших мешканців лише незвична тиша в номері.

Вранці портьє хостела не витримав і з цікавості вирішив Сашу перевірити. Двері відчинилися легко, майже без натиску. За нею — закривавлені фіранки, подушки, залита кров’ю підлога, бурі відбитки пальців на стінах. А ще-зім’ята передсмертна записка. Ось про що в ній йдеться.

«Вибачте мене. Я дуже сильно люблю вас. Не звинувачуйте в скоєному нікого. Це мій вчинок. Моє рішення. Продовжуйте жити далі. Цінуйте кожну мить. Хоча я це ніяк і не показував, але я люблю вас».

Як не дивно, але хлопця не виявили в готелі. Як він пішов, ніхто не бачив.

Також недавно, 4 лютого, подібний випадок стався в Україні. З вікна п’ятого поверху дев’ятиповерхового житлового будинку в Миколаєві викинувся молодий чоловік.

Отец Децла почернел от горя: фото с похорон

У поліцію подзвонив мешканець будинку і повідомив, що з балкона п’ятого поверху викинувся чоловік. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції і «швидка допомога». На жаль, допомогти самогубцю було вже не можна — лікар констатував смерть.

свеча

Загиблому було 33 роки, він проживав в квартирі на п’ятому поверсі. За попередніми даними, причиною самогубства стало нерозділене кохання.

Нагадаємо, студент звів рахунки з життям у Чорноморську.

Як повідомляла Politeka, тіло молодого хлопця виявлено в одеському парку.

Також Politeka писала, що чоловік наважився на публічне самогубство у Львові.