Гаманець Злобудовної банди Віталія Кличка, Славік «Стакан» — зам голови КМДА В’ячеслав Непоп, що є куратором і колишнім директором КП «Житлоінвестбуд-УКБ» та співвласником будівельної компанії «Азур Груп», чинить тиск на жителів Дарниці, що вийшли на захист озера Качиного ще в далекому 2016ому році.

Про це розповів ветеран АТО та блогер Сергій Бригадир, пише 7 day

Вчора, 5 вересня 2019 року, через три з половиною роки після «побоїща на Качиному» Дарницький районний суд міста Києва виніс рішення стягнути на користь Славіка «Стакана» в особі БК «Азур Груп» із місцевих жителів гігантську суму в розмірі 200 (двісті) тисяч гривень.

Пане Непоп — куди тобі чучундрі ті 200 тисяч, коли ти вже одною ногою в тюрмі, а іншою в бігах? Через тебе банда Кличка розікрала мільярди київських грошей на будівництвах шкіл, мостів, стадіонів та велотреків, а тобі нема чого робити окрім як переслідувати захисників озера?

Так ти так і скажи — я, такий-то такий-то, дурна голова, передав 100 тисяч доларів на тітушок, вони не впоралися, а тепер через зобов’язання і жадібність хочу зробити вигляд, що щось роблю через помсту і залякування активістів але сам не вірю в результат, бо ніхто озеро не дасть засипати!

А нас, любі друзі, ще чекає апеляція і мелодрама з судами по БК «Азур Груп» і КП «Житлоінвестбуд УКБ».