Назначение ресторатора, народного депутата Николая Тищенко очередным «смотрящим» над Киевом, которое пролоббировал помощник президента Андрей Ермак, вскоре приведет к потере в стране заоблачного рейтинга Владимира Зеленского и его партии «Слуга народа»

Об этом на своей странице в Facebook написал журналист Сергей Гришин, пишет Obozrevatel. По его словам, представители команды президента развернули бурную деятельность в столице, встречаясь с влиятельными людьми и уверяя, что «все серьезные вопросы теперь можно решить только через них».

«В конце лета, с кино, где Боклан брал интервью у Зеленского, украинцы узнали о существовании Андрея Ермака. Который, не знаю как, попал в окружение президента и стал его помощником. Отвечает там за внешнюю политику. Ее «успешность» можем оценить, например, по визиту Зеленского в США, стенограмме с Трампом, скандалу с Джулиани. Также Ермак активно педалировал «формулу Штайнмайера», в том виде, в котором она стала публичной», — отметил он.

Однако акцентировал внимание не на международных делах помощника президента. Ссылаясь на собственные, осведомленные источники, журналист заметил, что Андрей Ермак решил «плотно заняться вопросом Киева». Правда, не лично, а через «протеже» — киевского ресторатора, с недавних под нардепа Николая Тищенко.

«Да, именно того, который сравнивает государство с надувной куклой, а помощница-модель которого не знает, сколько депутатов в Раде и кто был первым президентом Украины. Говорят, Ермак давно ведет Тищенко и максимально его поддерживал в качестве кандидата от «Слуги народа» на киевском округе. И стал Николай не просто депутатом, а заместителем председателя комитета по вопросам инфраструктуры (ну, а чем строительство ресторанов не инфраструктура?)», — пишет Гришин.

По его словам, очевидно, получив соответствующие инструкции, Николай Тищенко развернул бурную деятельность в столице и начал вести встречи с разными людьми в роли «смотрящего» от Зеленского. Мол, утверждает, что все серьезные вопросы теперь можно решить только через него.

«А Киев, это уже большие финансовые темы — от контроля деятельности «Киевгорстроя», и все сопутствующие темы — недострои, обманутые вкладчики, аферы с жильем. И до строительства дорог, мостов, метро на Троещину», — добавил он.

Гришин убежден, что ресторатор Тищенко, который попал в Раду волей судьбы и на вопрос о «формуле Штайнмайера» рассказывает, что надо взять инструкцию от надувной куклы, а также другие подобные «смотрящие» в результате своими действиями подорвут доверие украинцев к президенту. Ведь из-за таких назначений власть в стране просто превращается в посмешище.

«Представляю, как на него реагируют серьезные дяди, когда он им заряжает, что «смотрящий» и вопрос надо решать через него. Думаю, еще несколько таких «назначений» от представителей команды Зеленского, которые решают свои вопросы от его имени, — и о нынешнем заоблачном рейтинге можно будет очень скоро забыть», — подытожил журналист.

Це сумна історія про Київ, “смотрящих”, Андрія Єрмака - друга Пальчевського (який є мурзилкою Медведчука, єслі шо) Миколу Тищенка і Зеленського. В кінці літа, з кіна, де Боклан брав інтерв'ю у Зеленського, українці дізнались про існування Андрія Єрмака. Який, не знаю як, потрапив в оточення Зеленского і став помічником президента. Відповідає там за зовнішню політику. “Успішність” зовнішньої політики можемо оцінити наприклад, по візиту Зеленського у США, стенограми з Трампом, скандалу з Джуліані. Також Єрмак активно педалював “формулу Штайнмаєра”, в тому вигляді, в якому вона стала публічною. Але мова не про міжнародні зносини пана Єрмака, де особливо не «прикуриш», крім хіба шо потенційної конвертації свого впливу у майбутньому. А “рєшать вопроси” треба вже. Бо невідомо, як довго пропрацюєш помічником президента, з таким списком перемог. Я, хоч і не Соня Кошкина, але з джерелами у мене все ок 😉 Так ось, моі обізнані джерела говорять, що Андрій вирішив плотно зайнятись питанням Києва. Але вирішив займатись не особисто, а через когось зі своїх протеже. І обрав дуже дивного персонажа, парам-пам-пам Миколу Тищенка. Так, саме цього Миколу Тищенка, київського ресторатора, який порівнює державу з надувною лялькою, а помічниця-модель якого, не знає скільки депутатів у Раді і хто був першим президентом України. Кажуть, Єрмак давно веде Тищенка і максимально його підтримував як кандидата від Слуги Народу на київському окрузі. І став Микола депутатом, і не просто депутатом, а заступником голови комітету з питань інфраструктури (ну а чим будівництво рестіків не інфраструктура?). Сидів Микола в Раді спокійно, до того часу, поки його куратор не вирішив поюзати. Кажуть, отримавши відповідні інструкції, пан Миколи розгорнув бурхливу діяльність. Проводить зустрічі з різними людьми, на яких почав представлятись “смотрящім” по Києву від Зеленського. Стверджуючи, що всі серйозні питання можна порішать тільки через нього. А Київ, це вже великі фінансові теми - від контролю діяльності Київміськбуду, і всі супутні теми - недобудови, обдурені вкладники, афери з житлом. До будівництва доріг, мостів, та метро на Троєщину. І так, це все про людину, ресторатора, який потрапив в Раду волею долі, випадково. І на питання про формулу Штайнмаєра, розповідає що треба взяти інструкцію від надувної ляльки. І ось цю людину Єрмак призначає “смотрящим” по Києву. Уявляю як на нього реагують серйозні дяді, коли він їм заряджає що він смотрящій і питання треба вирішувати через нього. Думаю, ще кілька таких “призначень” від представників команди Зеленського, які вирішують свої питання від його імені, то про тепершній захмарний рейтинг можна буде дуже скоро забути.

Gepostet von Sergiy Grishyn am Dienstag, 22. Oktober 2019