У мережі з’явилося пляжне фото бойовика на Донбасі

Користувачів мережі повеселив вид проросійських бойовиків угруповань ЛДНР, які з автоматами розгулюють по курортам на окупованій території Донбасу.

Відповідне фото на своїй сторінці в Twitter опублікував блогер, який пише під ніком Necro Mancer.

На фотографії можна побачити бойовика, який з автоматом, в пляжних шортах і шльопанцях, стоїть на пляжі прямо у таблички, що попереджає про мінування території.

«А ти вже відпочив на морі цього літа?», — прокоментували знімок в мережі.

Раніше в інтернеті висміяли «цілющий» знімок Лаврова, на якому глава МЗС РФ зображений з величезним російським прапором.

«Фото цілюще. Прикладати до хворих місць на планеті. У ряді географічних точок може викликати ефект екзорцизму», — написано в оцсеті.

Також коментатори активно сміються над Лавровим, порівнюючи дипломата з подорожником. «Від проносу і глистів зцілить вас всіх Лавров», «Сергій Лавров тепер може замінити подорожник, відновити російські дороги і висадитися на Місяць», «в МЗС все ж знайшли зниклий кокаїн?» «Час клоунів і фейків», — сміються користувачі мережі.

Нагадаємо, все дуже сумно, Крим перетворюється на пустелю. Жителі окупованого Криму не знають, звідки чекати на допомогу. В окупованому Росією Криму спостерігається гостра нестача прісної води.

Скандал с отдыхом детей бойцов АТО: всплыла правда о письме с Хорватии

“У Криму зараз насправді сумно. Особливо в агробізнесі. Справа в тому, що 85 відсотків потреби в прісній воді раніше покривала Україна. Надходила вода з Дніпра. А зараз її немає”, – повідомив кримський економіст, експерт «Майдану закордонних справ» Юрій Смілянський.

За словами економіста, страждають від цього, в першу чергу, звичайні жителі.

Як повідомляла Politeka, природа ледь не влаштувала Кримському мосту серйозне випробування на міцність.

Також Politeka писала, що окупанти хочуть створити «Кримське досьє»: що треба знати і хто туди потрапить.