Українські військовослужбовці розповіли, що під час чергової ротації терористів на Донбасі, туди заїхали якісь «дикі» люди

Про це заявив військовослужбовець бригади імені Чорних запорожців Артем.

«Зараз взагалі дикі заїхали. Наприклад, раніше були перестрілки – вони з пк (кулемет Калашникова – ред.) і ми з пк. А зараз з пк постріляв – 80-тка прилетіла. Це якась неадекватність», — зазначив він.

Украинские защитники на Донбассе попали в ловушку боевиков, очень много раненых

Більш того, за його словами, «новоспечені» бойовики відкривають вогонь щодня. Однак це не лякає бійців ООВ, які вже за період війни з Росією вже «бачили все».

«Часто запитують, чому я їду на Схід, адже тут небезпечно і так далі. А я кажу, порівняйте статистику жертв ДТП і втрат у зоні бойових дій. Виходить, тут безпечніше», — підкреслив військовий Юрій.

Як повідомлялося раніше, на Донбасі чотири окупанта були ліквідовані, ще 8 поранені в результаті бойових дій. При цьому один воїн ЗСУ отримав поранення, повідомили в прес-центрі Операції Об’єднаних сил на Facebook.

Всього російські окупанти 28 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог 6 разів застосовував озброєння, заборонену Мінськими домовленостями.

«Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», — йдеться в повідомленні.

«Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Новозванівка, Троїцьке, Луганське, Дослідне, Піски, Павлопіль, Гнутово, Водяне, Лебединське та Широкіне», — повідомили в ОС.

АТО, бойцы ВСУ, бойци АТО

По позиціям українських військ в районі Луганського на Світлодарської дуги окупанти тричі наносили вогневі удари з мінометів калібру 120 мм. Також протягом дня з мінометів цього ж калібру обстрілювалися опорні пункти Об’єднаних сил поблизу Гнутове і Водяної на Приазов’ї.

Додамо, бойовики так званої «ДНР» влаштували масштабну провокацію у районі Бахмутської траси, вдаривши по позиціях українських військових. В результаті зіткнень, які тривали близько п’яти годин, загинули четверо українських бійців, ще семеро отримали поранення. Про це на брифінгу заявив представник прес-центру Міноборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

Донбасс-Украина-военные-бойцы

Нагадаємо, на Донбасі почався ад, у місцевих жителів паніка.

Як писала Politeka, у російському Челябінську відкриють пам’ятник бойовикам Донбасу.

Також Politeka повідомляла, що українка, яка вагітною потрапила в полон до бойовиків, розповіла про нелюдські знущання, які їй довелося пережити.

Джерело: 24 канал