«Дизель шоу» повідомило про важливе досягнення, якого не вдалося б досягти без Марини Поплавської

Повідомлення про це з’явилося на сторінці проекту 31 жовтня.

Артисти відзначили номер за участю Марини Поплавську і Євгена Гашенко «Мама і комп’ютер», який став знаковим для «Дизель Шоу», зібравши вже 8,5 мільйонів переглядів.

«А роль єврейської мами у виконанні Мариночки — стала візитною карткою актриси. Саме це відео зібрало перший мільйон переглядів на нашому каналі. Саме з нього почалося стрімке зростання переглядів і підписників. І ось днями ми досягли заповітної цифри — 1 мільйон фоловерів. Це наша спільна мрія і «Золоту кнопку» ми присвячуємо нашій улюбленій Марині Поплавську», — йдеться в повідомленні.

Марина Поплавская

«Номери «Дизель шоу» люблять і дивляться по всьому світу! Вони вже зібрали півмільярда переглядів на нашому каналі YouTube. «Дизель Студіо» буде продовжувати дарувати тепло і гарний настрій улюбленим глядачам. Дякую за підтримку, за добрі слова!», — підсумували артисти.

Нагадаємо, страшна аварія з автобусом з артистами «Дизель Шоу» сталася 20 жовтня за Києвом. Близько 5:55 на 28 кілометрі автотраси Київ – Чоп біля села Мила зіткнулися автобус «Неоплан», в якому їхали артисти, і вантажівка.

Актер «Дизель Шоу» нарушил молчание и показал себя после ДТП с Поплавской: Я не забуду тебя

У ДТП загинула популярна артистка Марина Поплавська. Їй було 46 років. 21 жовтня з актрисою попрощалися в Києві, а 22 жовтня прощання пройшло в Житомирі, де і поховали зірку «Дизель Шоу».

Відзначимо, Марина Поплавська, яка загинула у страшній аварії під Києвом, могла передчувати свою смерть. Журналістам вдалося відшукати кілька моторошних збігів, які нібито віщували смерть артистки.

Так, за кілька днів до трагедії Поплавська поділилася в соцмережі віршем «Пам’яті що пішли» Юрія Візбора:

«Лучшие ребята из ребят раньше всех уходят — это странно. Что ж, не будем плакать непрестанно, Мертвые нам это не простят. Мы видали в жизни их не раз — И святых, и грешных, и усталых,- Будем же их помнить неустанно, как они бы помнили про нас!»

Ще однин моторошний збіг — 20 жовтня (дата смертельної аварії з «Дизель Шоу») померла перша вчителька Поплавську — за два роки до своєї учениці. Ім’я загиблої Надії Костянтинівни Поплавська використовувала в комедійній ролі вчительки.

Нагадаємо, перші колеги Поплавської висловилися про артистку.

Як повідомляла Politeka, Марині Поплавській присвятили зворушливий фільм.

Також Politeka писала, що опубліковано зворушливе відео Поплавської без гриму.