У Генштабі злили інформацію про те, як син Петра Порошенка служив в зоні АТО

«Яблуко від яблуні недалеко падає», кажуть довірені особи про службу Олексія Порошенка в АТО, пише Нyser.

Так інсайдери стверджують, що син Петра Порошенка Олексій, насправді не брав участь у військових операціях і зовсім не варто вірити тій картинці, яка давалася по ТБ за часів президентства Порошенко старшого:

«Для того, щоб не привертати до своєї персони зайвої уваги від інших бійців користувався зміненим прізвищем. Надійне джерело з Генштабу розповів, що для Олексія була виділена ціла група охоронців спеціального призначення ».

Як стало відомо, що син Порошенко значився в 40-ом окремому мотопіхотному батальйону, і повинен був провести на Донбасі не менше трьох місяців:

«Спочатку служби серйозних обов’язків на Алекс не лежало. Через певний час сина екс-глави держави призначили командиром міномета. Молодий Порошенко за весь цей час спокійно проводив собі час в місті Краматорськ і практично блідого поняття не мав, що таке війна і кулі окупантів », — йдеться в авторському сюжеті.

Українці обурені таким «розкладом», мовляв про «підлість» і беззаконні минулої влади здогадувалися, але це вже занадто:

«Проживав син Порошенко разом з генералами під одним дахом, під постійною охороною — ось такі« геройства »».

Смертельный вирус из 90-ых косит украинцев: гибнет каждый десятый, «это очень страшно»

Нагадаємо також, раніше ми писали про те, що на кортеж екс-президента України Петра Порошенка було скоєно напад. Так на новому відео, яке з’явилося в мережі зафіксовано інцидент — на камеру потрапив і сам Петро Порошенко. Так президент після допиту в ГПУ сів у свій автомобіль, привітавши підтримуючих його кількох людей біля входу у будівлю, біля припаркованого авто. Ті скандували: «Порошенко!». Екс-президент помахав публіці і сів в авто, як тільки машина рушила, буквально через хвилину, на її капот кинувся чоловік — він скочив на капот авто ногами, через мить почалася паніка, крики і невелика тиснява навколо транспортного засобу.

Нагадаємо, 4 людини спробували напасти на екс-президента України Петра Порошенка, коли той вийшов після допиту в Державному бюро розслідувань у справі про продаж заводу «Кузня на Рибальському».

«На Порошенка намагалися напасти, коли він сідав в автомобіль після допиту, один з нападників стрибнув на капот машини».

Відомо, що охорона екс-президента зреагувала і відтіснила нападників. В ході атаки один з участників лупив іншого парасолькою, один з учасників бійки впав посред вулиці від удару. «Один з них розпорошив охоронцеві в очі сльозогінний газ», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Порошенко влаштував бійку на закритій вечірці: «злетів з котушок».

Також ми писали, що опубліковані кадри, як українських полонених забирали з СІЗО Лефортово на обмін.

Ще politeka повідомляла, що стало відомо про помилування Зеленським 12 росіян.