Уляна Супрун відзначилася дивною витівкою при першій зустрічі з Володимиром Зеленським

Нещодавно Кабмін офіційно звільнив Супрун з посади в.о. міністра охорони здоров’я України. Тепер чиновниця вирішила розповісти про свою першу зустріч з Зеленським.

Фрагментом інтерв’ю з колишньою головою МОЗ поділилася в своєму Телеграмі журналістка Соня Кошкіна. Вона нагадала Супрун про те, що під час своєї виборчої кампанії Зеленський критикував політику, яку проводив МОЗ під її керівництвом. У відповідь на це чиновниця розповіла про те, як «пожартувала» під час їх першої зустрічі.

Супрун

«Розповім один епізод, вам точно сподобається. На самому початку його президентства у нас відбулася зустріч — ми з командою презентували йому зміни, які вже прийняті: розповідали, пояснювали тощо. Також були присутні Богдан, Гончарук (тоді ще в статусі заступника ОП), Шефір, інші.

Так ось, заходячи на цю зустріч, Зеленський вітався з кожним особисто — за руку. Підходить до мене, протягує руку назустріч, каже: «Я — Володимир Зеленський».

«А я — доктор Смерть», — відповідаю…», — розповіла Супрун, нагадавши про прізвисько, яке їй дали в народі.

Очевидно, чиновниця вирішила пожартувати, однак виникає питання, наскільки доречні подібні жарти при знайомстві з президентом.

Раніше ми писали про те, що Уляна Супрун розкритикувала роботу команди Президента Володимира Зеленського.

Своє невдоволення вона висловила на сторінці в Facebook.

«Прийшовши до влади, Володимир Зеленський анонсував більше публічності. Президент обіцяв новий формат спілкування з журналістами. Зате інтерв’ю дають колегам з кіно, а не журналістам, а засідання уряду закривають для преси і навіть для проведення трансляції», — написала колишня чиновниця.

За її словами, всі засідання повинні носити публічний характер, і такі дії влади є прямим шляхом ні до ефективної роботи, а до диктатури.

Примітно, що в останні дні колишня чиновниця часто-густо згадує Америку, громадянкою якої вона являється. Раніше вона попрощалася з українцями фразою I’ll be back, а під цим критичним постом опублікувала кадр з фільму «Зоряні війни».

Нагадаємо, Супрун раптово пригрозила звільненим з полону українцям.

Як повідомляла Politeka, у Зеленського натякнули про майбутнє Супрун, скандальна заява.

Також Politeka писала, що Супрун зачепили за живе звільненням екс-міністр не витримала.