Багато хто не може скинути зайву вагу, і часом причина цього — неправильне або ж невідповідний схуднення. Щоб гарантовано і надовго скинути зайві кілограми, необхідно правильно підібрати для себе план схуднення. І в першу чергу необхідно пам’ятати, що схуднення має приносити не тільки результат, але і забезпечувати приємний процес! Ідеальний варіант — ефірні масла для схуднення

Існує теорія, що ефірні масла допомагають в процесі схуднення.

Масло грейпфрута

Масло грейпфрута покращує обмін речовин, прибирає розтяжки і сприяє схудненню. Його можна використовувати в сауні, де летючі речовини ефірної олії проникають в клітини шкіри через повітря, а також через дихальні шляхи, запускаючи процес схуднення. Дуже важливо, щоб аромамасло було натуральним без вмісту синтетичних добавок.

Масло розмарину

Ванна з маслом розмарину. Ще одним відмінним засобом для схуднення є ефірне масло розмарину, яке тонізує шкіру, покращує метаболізм і виводить шлаки.

З ним можна приймати ванну, поєднуючи процес догляду за шкірою, розслабленням з схудненням і загальним оздоровленням. Домогтися помітного результату допоможе натуральний концентрат для ванн.

Лаванда

Ванна з маслом лаванди. Допомагає боротися із зайвими кілограмами і ефірне масло лаванди, які має заспокійливу дію. А це незамінна допомога в складні періоди нервового напруження, які й провокують «зриви» і безконтрольні поглинання їжі.

Швидко заспокоїтися і попередити такі дії допоможе ванна з маслом лаванди (наприклад, використовуючи натуральний рідкий концентрат для ванн, яка швидко зніме напругу і приведе нервову систему в норму.

Масло цитрусових

Душ з маслом цитрусових. Крім того, допомагати організму худнути можна і під час прийому душу, використовуючи засоби з вмістом набору ефірних масел. У цьому вам допоможе піна для душа, до складу якої входять ефірні масла цитрусових, бергамоту, троянди, орхідеї та інших рослин.

Масло кипариса

Ароматерапія з маслом кипариса. Вдихання ароматів ефірного масла кипариса допоможе приборкати апетит в будь-якій ситуації. Для цього слід лише носити з собою флакончик масла і відкривати його в моменти, коли рука тягнеться до чергового тістечку або торту на вечірці або корпоративному святі.

Це аромамасло притупляє смакові рецептори і центр в головному мозку, що відповідає за апетит. Всього лише кілька вдихів через ніс ароматів ефірного масла кипариса допоможуть впоратися з сильним бажанням поласувати забороненим продуктом. Ці 5 ефірних масел і технік їх використання стануть справжньою знахідкою для тих, хто хоче схуднути легко, швидко і на тривалий час.

Нагадаємо, як швидко схуднути: кращі вправи.

Також Politeka писала, як схуднути після 45: ефективна дієта і прості вправи.