Бывший глава Верховной Рады, внефракционный депутат Владимир Литвин рассказал о своей семье

Речь идет о его словах в прямом эфире про сына, что ему сложно вести бизнес в Украине, поскольку он не связан с госбюджетом.

«Он занимается своим делом. Пытается стать на ноги. Но вы прекрасно понимаете, что когда люди не связаны с государственным бюджетом, сделать это сложно. Но я горд за то, что он ищет себя, учится на курсах, в школах, защитил диссертацию», рассказал мужчина.

Пользователи сети ожидаемо прокомментировали случившееся очень меткими замечаниями. Они отметили, что это была «оговорка по Фрейду», политик таким образом признался в своей вине.

С другой стороны некоторые пытались его оправдать, мол, ничего нового он не сказал, многие заметили, что «про такое вслух не говорят» а также и то, что он «проговорился из-за усталости».

Кроме того, пользователи шутили «кто не работает с бюджетом, тот никто — нищеброд»,  «Стареет, пробалтывается», «Пацан к успеху… не дошел».

Нагадаємо, що  друга хвиля дипломних скандалів накрила Україну після революції гідності. Тоді з’ясувалося, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука навчався не в Київському політеху, а в Севастопольському приладобудівному інституті.

У свою чергу, нардеп Борислав Береза ​​приніс до Верховної Ради копію диплома про закінчення Київського національного економічного університету, заявивши, що став членом-кореспондентом української академії наук. Проблема в тому, що такої академії в Україні просто не існує. Тоді за цим фактом було навіть відкрито кримінальне провадження.

Також залишається невідомим, де насправді здобував вищу освіту глава Адміністрації президента України Борис Ложкін.

Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура зацікавилася дипломом прем’єра Володимира Гройсмана, але історія з підозрілими документами про освіту чиновників і депутатів в Україні далеко не перша.

Так, під удар потрапила і освіта в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. Про це говорять її колишні колеги.

У минулому році в скандал влип глава апарату Київської адміністрації Володимир Бондаренко. Йому оголосили підозру в підробці документів – йдеться про диплом бакалавра Львівського національного університету ім. Івана Франка. Після цього чиновнику довелося покинути посаду.

Нагадаємо, дипломні скандали в уряді приголомшили українців.

Як повідомляла Politeka, Гройсман та Рева стали наступниками професора Віті.

Також Politeka писала про те, що українці висміяли виправдання Гройсмана з питання достовірності його диплома.